Телец Секс и съблазънСекс с Телец Телец се управлява от Венера, която е планетата на чувственост, съблазън и любов. Както е изобразено от знака на бика, индивидите, които са родени под този знак, са комбинация от потентността и силата, която животното притежава, както и смесената чувственост и сексуалност на Богинята, която владее над техния знак. Когато са насаме с любимите си хора, те са много привързани и нежни любовници. Това са хора, които са много умели в спалнята и работят много усилено, за да усъвършенстват занаята си. Най -добър партньор: Везни, Риби,

Когато са насаме с любимите си хора, те са много привързани и нежни любовници. Това са хора, които са много умели в спалнята и работят много усилено, за да усъвършенстват занаята си.

Най -добър партньор : Везни , риба , зодия Дева , рак , и Козирог
Сексуална позиция на Телец : Мисионерски, кучешки стил
Полово влечение на Телец : Силен

Най -добрият от тях

Едно от най -хубавите неща при тях, когато са в спалнята с любимия си, е, че те имат наистина добра способност да внасят страст и сексуалност. Те са от типа партньори, които ще направят всичко възможно, за да доставят много удоволствие и удовлетворение на партньора си.

Най -лошият от тяхЗа някои хора това може да е лоша черта, но те не обичат да бързат, когато става въпрос за секс. Обикновено обичат да отделят време и за някои хора това е разбираемо, тъй като удължава удоволствието. За други те биха могли да се чувстват така, сякаш партньорът им е мързелив в спалнята. Те са много сексуални същества, но предпочитат да правят секс с някой, който е по -чувствен и чувствителен.

колко често искат да го имат?Това определено е типът партньор, който не е типът да гледа часовника. За тях това е по -бавно и стабилно печели състезанието. Те обичат да могат да отделят време и да се концентрират и да се съсредоточат върху партньора си, докато са необходими или когато е необходимо. Ето защо може да видите, че тяхната сексуалност се проявява повече през уикендите. Така че те не се чувстват така, сякаш трябва да се втурват през нещата сякаш са във времева рамка.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Телец в леглото

За какво да говорим

Когато сте в момента с партньора си, отделете време да им изразите какво е това за тялото им, което ви възбужда. Посочете всички неща, които чувствате в този момент и се свържете с тях и на умствено ниво. Бъдете внимателни и наясно с гласа и изражението им. Намерете думите, за да предадете това, което чувствате на сексуално ниво към тях, без да се спирате твърде дълбоко на курсива. отделете време да ги ангажирате на романтично и спокойно ниво.

Настройване на настроението

Потопете се дълбоко в мечтите и фантазиите на партньора си и научете как да ги използвате, за да намерите правилното място, където да ги отведете, за да сбъднат тези мечти. Друго нещо е да бъдете много привързани и грижовни към тях. Това е знак, който наистина се радва на физическия си контакт с партньора си, но също така се радва особено на комплименти едновременно. Това е смесица от физическо и психическо заедно.

Нещата, които обичат

Това е човек, който наистина обича да му обръща много внимание и фокус. Това не означава, че те няма да ви отвърнат, те просто обичат да ги гледат всички. Те наистина се радват на дълги игриви целувки, прелюдия, втренчени в очите на партньора си и усещащи как ръцете на партньора им ги докосват.

Какво да не правите

Те искат партньор, който е готов не само да се грижи за тях в спалнята, но също така е в състояние да се грижи за себе си в грижата.

Те се нуждаят от партньор, който ще бъде много внимателен с думите, които избират, когато решат да използват мръсни приказки в спалнята. Трябва да е с вкус и нещо, което да ги включи, без да ги изключва.

Това е партньор, който наистина трябва да разберете, че обича да прави секс, но не обича да го прави само заради него. Те искат това да е нещо, където и двамата да получават много внимание, да е бавно и методично. Те не искат да бъдат в ситуация, в която се чувстват така, сякаш са прибързани да свършат всичко.

обвързвайки го

Астрологичният секс профил на Телец показва страстна и физическа природа. Телците обичат да се захващат за работа, тъй като не са много за фантазия, играчки или прекомерно вокално насърчаване. Вместо това сексуалният Телец предпочита прелюдия с шампанско и ягоди, а Моцарт играе на заден план, докато прави любов. Телецният секс се фокусира повече върху дълбочината на чувствата и силата на връзката спрямо фантазията и секс играчките. Телецът може да не е най -авантюристичният любовник, но са експерти в еротичните масажи с ароматизирани масла благодарение на любовта си да се докосват и прегръщат. Телецът в леглото наистина има силно сексуално желание и може да бъде много страстен. Те просто не са твърде въображаеми и не харесват експериментирането. Секси Телец е много фокусиран върху грижите за партньора и леглото си, така че ще бъдете сигурни, че ще бъдете удовлетворени всеки път. Телецът не е егоистичен любовник, предпочита да даде всичко от себе си на любовника си.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

Сексуални черти на Телец:

Когато става въпрос за Телец секс , имайте предвид, че бикът е животински знак, известен с чифтосването и сексуалната си сила. Естетиката има значение за тях и той/тя вероятно ще избере добре изглеждащ партньор. Желанието им за храна лесно може да стане част от самия сексуален акт. Носете ягоди и шампанско в спалнята и ще видите колко развълнуван ще бъде вашият бик.

Мъжът и жената Телец са чувствителни хора. Що се отнася до секса, те обичат да бъдат галени и стимулирани по време на продължителна любовна игра. Целувки, прегръдки и чувствени движения са всичко, от което се нуждаете, за да възбудите любовника си. Помогнете им да се отпуснат и ще бъдете възнаградени със страст. Имайте предвид, че тези местни жители мразят да бързат, тъй като искат дълго, чувствено и удовлетворяващо правене на любов. Вероятно те ще се задържат върху тялото ви, наслаждавайки се на неговата текстура и вкус. Телецът обича да приема нещата бавно, концентрирайки се върху всички сетива. Масажът често може да ги включи.

Те също са страхотни слушатели. В най -интимните моменти тези мъже и жени се възбуждат от думи. Прошепнете им в ухото колко обичате да правите любов с тях и ще видите резултатите. Що се отнася до сексуалния им живот, удоволствието е по -важно от вълнението и те жадуват за телесен контакт. Те не са привлечени от сексуални експерименти. Не винаги най -чувствителните любовници, те могат да изискват все повече и повече, когато най -накрая сте се отказали от изтощение.

Съблазняване на Телец

Бъдете подготвени, бъдете търпеливи, защото с Телец може да искате да забавите нещата. Те не биха прибързали и ако искате да спечелите сърцето на Телец, също не трябва да бързате. С Жена Телец , обсипвайки я с подаръци, скъпите подаръци са пътят, но не го правете твърде очевидно, тя може да си помисли, че се опитвате да я купите, така че бъдете умерени! За Телец мъж , всичко е в стомаха, така че поемете инициативата и опитайте да готвите за вашия Телец може просто да свърши работа.

Ако все още не сте на това ниво на връзката, въвеждането му в нов ресторант с вкусна храна със сигурност ще ги впечатли. Да бъдеш непредсказуем, да играеш любовните игри може да работи за други знаци на зодиака, но няма да работи с Телец. Покажете му, че сте ценната награда, благородна, уважавана и знаете как да се грижите за тях. Телецът обикновено е ангажираният тип, така че просто бъдете до него или нея и тя ще започне връзката на следващото ниво, когато те са готови. Времето е всичко, от което се нуждаят, а времето е това, което ще дадете.

Само секс с вашия Телец ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четиво!

Как да включите Телец

Едно интересно нещо, което си струва да се спомене, е, че финансите оказват силно влияние върху сексуалното влечение на таурийски мъж. Колкото повече пари има, толкова по -сексуално активен става. От друга страна, луксът е чудесно включване за жените Телец. Управлявани от Венера, тези жени обичат да притежават красиви, луксозни и скъпи неща. И двата знака мъже и жени са ненаситни, когато става въпрос за сексуални отношения. При много силно сексуално желание те често се нуждаят от повече от един полов акт за една нощ.

Ерогенна зона Телец

Що се отнася до ерогенните зони, шията е най -чувствителната част от тялото му. Страстните целувки и леките ухапвания по задната част на врата ще ги включат; бавно и лесно и не насилвайте нещата да се случват. Дразнете ги, докато не ви помолят да отидете по -далеч.

У дома | Други статии за астрология

защо Телецът е толкова добър в леглото
Популярни Публикации