Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Бившият годеник на Гари Шендлинг за това защо известният комик никога не е имал деца, въпреки че е истински ловеласПоследни актуални новини Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Бившият годеник на Гари Шендлинг за това защо известният комик никога не е имал деца, въпреки че е истински Lovelace на Fabiosa

Гари Шендлинг, американски актьор, писател и комик, който често включваше реалния си живот в работата си.Кариера Гари Шендлинг

Той създава един от най-иновативните телевизионни комедии на всички времена, Showtime - „Това е шоуто на Гари Шендлинг“, където счупи четвъртата стена и разговаря със студиото и телевизионната аудитория, докато се преструва, че животът му се развива като риалити шоу.

Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Гари ШендлингГети изображения / Идеално изображение

След това той създава друго, „Шоуто на Лари Сандърс“ на HBO, където играе водещ на токшоу в комедия, която представя не само ефирните телевизионни предавания на персонажа, но и личния му живот зад кулисите и у дома.

Всъщност Шандлинг убеди приятелите си от шоубизнеса да се появят в сериала като себе си и около 200 знаменитости приеха поканата му.Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Гари ШендлингГети изображения / Идеално изображение

Шоуто постигна критичен успех, спечелвайки номинации за награда Еми за изключителни комедийни сериали за всеки от шестте си сезона в ефир. В допълнение, Шендлинг и писателят Питър Толан печелят Еми през 1998 г. за отлично писане на комедиен сериал.И макар да изглежда, че този винаги усмихнат мъж не е имал проблеми през живота си, истината всъщност беше обратното.

Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Гари ШендлингГети изображения / Идеално изображение

Личен живот на актьора

Шендлинг никога не се жени и няма деца. Бившата му годеница Линда Дусет сподели, че се разделят, защото ергенът през целия живот отказва да има деца поради опасения, че може да се роди със същия дефектен ген, който уби брат му - муковисцидоза.

'Единствената причина да се разделим беше, че аз исках дете, а Гари не',

Дъсет каза Връзка .

Трагична съдба на винаги усмихнатия човек: Гари ШендлингГети изображения / Идеално изображение

Двойката започва да се среща през 1987 г., след като двамата се запознават на рождения ден на общ приятел и се сгодиха няколко години по-късно. Те прекараха повече от 7 години заедно, но за съжаление не успяха да намерят щастие заедно. Жената добави:

„Бях на 40 и наистина исках бебе и той се страхуваше да има дете, защото брат му почина от болест и винаги се страхуваше, че детето му може да го получи.“

Реалността на най-забавните хора е, че в смеха им често има много болка. Изглежда Гари е бил един от тях. Умира от внезапен и масивен инфаркт на 24 март 2016 г. в дома си в Лос Анджелис, Калифорния, на 66-годишна възраст.

В края на деня Гари Шендлинг, както и страхотното му чувство за хумор няма да бъдат забравени! Споменът за него винаги ще продължи да живее в сърцата ни.

Популярни Публикации