Внучката на Шърли Темпъл е пораснала и изглежда толкова очарователна, колкото и баба ѝПоследни актуални новини Внучката на Шърли Темпъл е пораснала и изглежда толкова очарователна, колкото баба й във Фабиоза

Много от нас си спомнят Шърли Темпъл като ангелско изглеждащо дете актриса и когато очарователното дете порасна, тя имаше три свои деца .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Битката за рак на гърдата на Шърли Темпъл: Как е преодоляла болестта и е станала пионер адвокатАктрисата и дипломат имаха три деца: дъщеря Линда Сюзън (р. 1948) от брака й с Джон Агар и син Чарлз (р. 1952) и дъщеря Лори (р. 1954) от брака й с Чарлз Олдън Блек.Шърли почина през 2014 г., но живее достатъчно дълго, за да посрещне внуци, една от които е Тереза ​​Калтабиано.Коя е Тереза ​​Калтабиано?

Тереза ​​Калтабиано е дъщеря на най-голямото дете на Шърли Темпъл, Сюзън.

Шърли имаше радостта да гледа как Тереза ​​пораства. Тереза ​​много приличаше на баба си, когато беше дете! Тя има очарователната усмивка на Шърли. Не е ли сладка?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Роуз Шлосберг и нейната емблематична баба, Джаки Кенеди, споделят поразителна прилика

През 2007 г., две години след нея любим съпруг преминавайки, Шърли видя как семейството й се разраства, когато Тереза ​​ражда красиво момиченце. Актрисата стана за първи път прабаба!

През следващите години семейството продължи да расте. Сега Тереза ​​е майка на три деца: две момичета и едно момче, което се роди тази година. Прабабата все още беше там, за да се срещне с правнучките си.

Какво прави Тереза?

Тереза ​​не последва стъпките на известната си баба. Но, също като Шърли, тя обича децата и съответно избра професията си.

Тя е учител по английски език в Северозападното средно училище в Алфарета, Джорджия. Един от нейните ученици я описа като „Супер готино“ на Reddit.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шърли Темпъл (@officialshirleytemple) на 4 юни 2017 г. в 18:52 ч. PDT

Тереза ​​избра прост, скромен живот и го посвещава на образованието на децата. Баба й трябва да е била много горда с нея!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Приятелката на детството на Шърли Темпъл припомня спомени за по-късната актриса: „Тя беше изключително ярка и много, много талантлива“

Популярни Публикации