Феновете пораждат загриженост за Лиза Мари Пресли след нейната рядка поява в Ню Йорк: „Защо се е променила?“Последни актуални новини Феновете предизвикват загриженост относно Лиза Мари Пресли след нейната рядка поява в Ню Йорк: „Защо се е променила?“ на Фабиоза

Наскоро Лиза Мари Пресли бе забелязана в Ню Йорк в рядка екскурзия със съпруга си Бен Смит-Петерсен и дъщеря си Райли Кий. Единственото дете на Елвис Пресли облече изцяло черно облекло, което съчета с конверс в подходящ цвят.Излизането на Лиза Мари изглежда е било посветено на удоволствието от сладкия си глад, докато е посещавала магазин за бонбони. Това е първият път, когато 51-годишният младеж е бил видян публично от експлозивния документален филм за бившия й съпруг Майкъл Джексън, озаглавен Напускане на Невърленд беше излъчен миналия месец.

Феновете на Пресли се радваха да я видят отново, но мнозина изразиха загрижеността си относно това колко много се е променила.Реакция на социалните медии

Много фенове споделиха притесненията си от внезапното напълняване на Лиза Мари, което беше трудно да не се забележи. @ j060201 коментира:

Боже мой доброта наддаването на тегло има вземане това влияе върху външния й вид. Тя използване да е толкова красива. Да се ​​надяваме тя ще получи помощ възможно най-скоро и ще вземе това под контрол.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) на 10 август 2018 г. от 10:00 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от THE PRESLEYS (@thepresleys) на 17 април 2019 г. в 14:08 ч. PDT

@mjj_timelessСъгласих се, добавяйки:

наистина не означава никаква омраза и не я осъждам, но защо се е променила? Сериозно се чувствам зле като пиша това ..

Имаше обаче хора, които показаха подкрепата си към Пресли, казвайки, че увеличаването на теглото й е естествен процес на стареене. @kimhemstreet написа:

Лиза изглежда страхотно, какво наистина очакват хората? Остаряваме, преминаваме през стрес, приоритетите ни се променят и най-накрая си даваме сметка, че в живота има по-важни неща, отколкото да се тревожим какво мислят другите за нас. Никой от нас не изглежда като преди години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) на 11 октомври 2018 г. в 22:55 ч. PDT

2018 г. не беше най-лесната за Лиза Мари. Тя участва в съдебна битка с финансовия си мениджър Бари Сийгъл заради неговото „безразсъдно и небрежно лошо управление“ на нейната непоследователност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) на 20 юни 2018 г. в 1:33 ч. PDT

Нещо повече, тя се изправя пред поредното явяване пред съда, като свидетелства срещу отчудения си съпруг Майкъл Локууд. Може би толкова много стрес й е отнело жертвите, което е напълно разбираемо.

Популярни Публикации