Момиче твърди, че ракът на майка й е бутафория за получаване на пари и внимание: „Не мога да позволя на майка ми да лежи така“Последни новини Момичето твърди, че ракът на майка й е бутафория за получаване на пари и внимание: „Не мога да позволя на майка ми да лежи така“ на Fabiosa

Жена на име Патриша твърди, че е получила 17 инсулта, два пъти е била изравнена и е страдала от рак на мозъка в стадий III. Невероятно, тя казва, че лицето й е премахнато и върнато. След всички тези здравословни усложнения тя успя да бъде тежко вдигане.Дъщеря й обещава да я демаскира

С д-р Фил се свързала дъщеря й Джесика, за да може тя да накара майка си да се изправи пред реалността. Момичето обяви майка си за измамница, която само фалшифицира различни смъртоносни заболявания, за да получи дарения и слава.

В докладите е установено, че тя е имала мозъчна операция, но е била само за отстраняване на съсирек. Седмица по-късно тя успя да се наслади на кафе с момичето си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от мазнини (@ caliginous.memes) на 19 юни 2019 г. в 20:27 ч. PDTВ каналите си в социалните медии Патриша заблуди хората, за да повярва, че е загубила 100 килограма по време на 6 дни хоспитализация. Тя се сблъска с това и д-р Фил я попита как е възможно това? Когато се сблъска с тези обвинения, Патриша се почувства раздразнена.Дъщеря й също се чувстваше виновна, след като свали майка си. Тя й обясни:

Грижа съм за теб и те обичам. Но няма да седя и да играя с вас ракови шаради.

чрез GIPHY

Реакция на хората

Twitterverse беше ужасен да разгледа този случай. Някои истински оцелели от рак наистина бяха обидени от измамата на Патриша.

Възможно е също мозъчният удар да я е накарал да живее в алтернативно състояние на духа. Освен това няма начин да се оправдае безчувствената фиктивност на Патриша. Дъщеря й свърши добра работа, за да ни осведоми поне за такива измами.

Популярни Публикации