„Той е нашият духовен лидер“: Красивата връзка на Нийл Йънг с неговия син на церебрална парализаПоследната актуална новина „Той е нашият духовен лидер“: Красивата връзка на Нийл Йънг с неговия син на церебрална парализа на Fabiosa

Нийл Янг е преживял няколко наистина груби петна през последните няколко месеца. Той загуби дома си по време на пожарите в Калифорния и най-късно загуби майката на децата му . Но певецът винаги е черпил сила от специалната връзка, която споделя с втория си син Бен.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Grita Radio (@gritaradio) на 2 януари 2019 г. от 18:40 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нийл Даймънд, изумен от фенове, даряващи пари за благотворителност

Канадската легенда е горд баща на трима души. Първият му син Зик се роди няколко години след като той и първата му съпруга Сюзън Асеведо прекратиха своите брак .

Майката на младия и на Зик, актрисата Кари Снодгрес беше артикул в продължение на 5 години. Съобщава се, че все още се вижда с нея, когато се запознава с дългогодишната си съпруга и партньор, певицата Пеги Мортън, докато тя работи като сервитьорка.Защо споделя специална връзка с Бен

Когато двойката роди първото си дете, Бен, те научиха, че той е родил церебрална парализа като по-възрастния си брат Зик.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кулак Мисафири (@kulakmisafiri) на 11 януари 2019 г. в 9:23 ч. PSTНо там, където случаят на Зик е лек, Бен се ражда квадриплегик и не може да говори. Двойката беше без фаза. Пеги затвори кариерата си, за да научи бебето си да развива двигателните си умения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Amber Jean Young (@amberjeanyoung) на 12 април 2015 г. в 16:33 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Млада жена си мислеше, че има изгаряне на бръснач, оказа се, че това е рядко и смъртоносно заболяване

Сега Бен се срамува от години да удря 40 и певицата разкри пред Ню Йорк Таймс че го води на непрекъснато турне и разчита на него по най-специалните начини.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Amber Jean Young (@amberjeanyoung) на 12 ноември 2015 г. от 18:16 ч. PST

Нийл Йънг, който също има дъщеря Амбър, нарича втория си син „Бен Йънг“ и му казва всичко, дори ако никога няма да може говорете му .

Той е нашият духовен водач по този начин. Водим го навсякъде и той е като мерителна пръчка за случващото се.

Предотвратима ли е CP?

Известно е, че церебралната парализа причинява невъзможност да се контролират нечии мускули. Според WebMD , това се случва, когато мозъкът не се развива нормално.

S_L / Shutterstock.com

В момента е невъзможно да се предотврати или лек церебрална парализа, но има начини за управление на резултата и ето какво препоръчват експертите:

  1. Стойте далеч от наркотици, пушене и препиване.
  2. Уверете се, че няма съществуващи заболявания, които не се лекуват.
  3. Посетете лекар, ако има продължителен източник на стрес.

Имайте предвид обаче, че това може да не гарантира напълно, че едно дете ще избяга от церебрална парализа. Бъдете силни и бъдете в безопасност.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Jamie-Lynn Sigler и други известни личности, диагностицирани с множествена склероза, дават глас на общността на MS

Популярни Публикации