Джери Хол и дъщерята на Мик Джагър са наследили красотата на майка си и рок на татко- Джери Хол и дъщерята на Мик Джагър са наследили красотата на майка си и рок на татко - Знаменитости - Fabiosa

Джорджия Мей Джагър, дъщеря на звездата от Ролин Стоунс и моден модел, знае точно какво означава да бъдеш отгледан от родители на знаменитости. Днес искаме да разгледаме една от най-необичайните любовни истории на двама известни хора, Мик Джагър и Джери Хол, и как красивата им дъщеря Джорджия Мей е вдъхновена от тях.

Публикувано от Джорджия Мей Джагър (@georgiamayjagger) Лис 11, 2017 о 8:06 PST

Джери Хол и Мик Джагър

Двойката се срещна за първи път през 1977 г. По това време и двамата не бяха неженени, но както понякога се случва, те просто чувстваха, че принадлежат заедно. Първо Джери и Мик запазиха любовната си връзка в тайна, но след това решиха да разкрият връзките си пред обществеността. Когато Джагър се развежда с бившата си съпруга Бианка Перес Морено, двойката се жени.gettyimages

gettyimagesДжери и Мик имат четири деца - двама сина и две дъщери. Но щастливият брак не продължи дълго. През 1999 г. двойката се разпадна. Причината беше любовната афера на Джагър с модела Лучана Морад.

Интересният факт за брака им е, че всъщност дори не са били женени. Изглежда, че свещеникът, който е ръководил сватбената церемония на Бали, не е разполагал със законовите документи. Бракът беше обявен за невалиден, така че Джери Хол и Мик Джагър всъщност никога не са били женени.Книгата на Джери Хол

Преди няколко години на Джери Хол беше предложено да напише автобиографията си. Звездата се съгласи, но когато показа книгата си на издателския редактор, той каза, че няма достатъчно мръсотия върху Мик Джагър. Въпреки неспокойните им връзки, Хол никога не е искал да отмъщава на Джагър. „Той е баща на четирите ми деца и го уважавам за това“, каза Джери в едно от интервютата си.

gettyimages

Джери върна парите и вместо това написа друга книга с много свои снимки. Хол беше един от най-сниманите модели на нейната епоха и тя веднага бе синоним на блясък.

Успешен модел и красиво момиче Джорджия Мей Джагър

gettyimages

Да си дете на знаменитост не е толкова лесно, особено ако си дете на рок легендата и модния модел. Джорджия Мей Джагър тръгна по стъпките на известните си родители - тя е успешен модел, който има договори с най-изявените модни марки като Channel, Versace и Miu Miu.

gettyimages

Джорджия Мей припомня детството си като един от най-щастливите периоди в живота си. Въпреки че родителите й имаха натоварен график, младата звезда признава, че известният й баща й е повлиял много. Като дете тя се радваше да пътува с баща му и емблематичните Rolling Stones. Тя се е вдъхновявала от техния стил и вероятно това е била една от основните причини тя да реши да стане модел.

Винаги съм гледал на техния стил и мисля, че целият този период - 60-те и 70-те - е един от най-удивителните.

Мик Джагър и Джери Хол споделят необичайна история за връзката си. Не е толкова типично след почти две десетилетия брак да се установи, че всъщност никога не сте били женени. Но въпреки всичко това, историята на Мик Джагър и Джери Хол беше истинска и уникална и четирите им прекрасни деца са ярко доказателство за това.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Конър Круз следва стъпките на баща си в сциентологията и живее луксозен живот

Красота Стил
Популярни Публикации