„Това парче от сърцето ти просто изчезна завинаги“: Бруно Марс не може да се справи със загубата на майка си поради мозъчна аневризмаМалко ли знаете за впечатляващата националност на Бруно Марс, благодарение на родителите му. Въпреки че е бил близо до майка си и баща си, майката на Бруно трагично загина. Научете повече за живота на певицата!

Бруно Марс , роден Питър Джийн Ернандес, стана изключително популярен, спечелвайки световно признание и слава. Личният му живот обаче не е бил благоприятен, тъй като майка му трагично почина поради мозъчна аневризма през 2013 г.Националността на Бруно Мар е доста впечатляваща, тъй като той е смесена раса. Баща му е от половината пуерторикански и наполовина ашкенази еврейски произход (от Украйна и Унгария). Майка му емигрира от Филипините на Хаваите в детството си и е от филипински и испански произход.

Представител на Марс каза CNN че любимата му майка Бернадет Ернандес почина на 55-годишна възраст в Хонолулу, Хавай. Как Бруно прие такива новини?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бруно Марс (@brunomars) на 25 юни 2017 г. в 19:24 ч. PDT

Майката на Бруно Марс

Печелившият Грами певец разкри за загубата на майка си, Бернадет Ернандес, поради мозъчна аневризма в да се Латински интервю . Животът на Бруно Марс не е същият след смъртта на майка му, след като е променил перспективата му.Животът ми се промени. Тя е повече от моята музика. Ако можех да търгувам с музика, за да я върна, щях. Винаги я чувам да казва: „Продължавайте и продължавайте да го правите“.Загубата на Бернадет, която се изявяваше със сина си, когато беше дете, научи Бруно да цени семейството повече от всичко. Говоря на Латински , изпълнителят на песни добави:

Просто трябва да знаеш, че тя е с мен, където и да отида. Това е нещо, което не можете да си представите - болката и нещата, към които продължавате да се връщате: „Иска ми се да бях направил това или да кажа това“. Просто трябва да виждаш живота по различен начин. Това ви показва истинската важност на живота. Нищо друго няма значение на този свят, освен семейството и вашите близки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бруно Марс (@brunomars) на 12 май 2019 г. в 13:51 ч. PDT

Millenium Post показа едно от интервютата на певеца, показващо болката му:

И до днес не знам как да се справя. Това парче от сърцето ви просто е изчезнало завинаги. Дори не знам как да говоря за това с теб. Това е кошмар. Това буквално е кошмар. Бедният човек трябваше да започне турне три седмици по-късно и той не знаеше какво да прави.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бруно Марс (@brunomars) на 21 август 2016 г. в 15:06 ч. PDT

Мъката и болката бяха силни, но той знаеше, че майка му не би искала детето й да спира. Той каза Търкалящ се камък през 2016 г .:

Не знаех какво да правя. Нищо не можеш да направиш. Просто се издигате и извеждате очи всеки ден. Бих се помолил и попитах: „Какво искаш да направя?“ И чувствах, че това, което тя иска да направя, е да продължавам. Тя не би искала да спра.

The 24K магия певецът също признава покойната си майка, че го е научила как да обича и да се отнася към жената по подходящ начин.

Кой е бащата на Бруно Марс?

Родителите на Бруно Марс са му внушили чувство за музика в много млада възраст. Баща му, Питър Ернандес, се срещна със съпругата си Бернадет, докато участва заедно в шоу. Майката на Бруно Марс беше танцьорка на хула, докато баща му беше перкусионист. Той разкри :

Баща ми е музикант, а майка ми певица. Баща ми е от Бруклин и беше латински перкусионист, така че винаги съм имал инструменти около къщата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бруно Марс (@brunomars) на 4 септември 2016 г. в 20:04 ч. PDT

Бруно Марс за съжаление загуби майка си и не е известно какви отношения има с баща си, но е очевидно колко възпитан и почтен е той. Надяваме се, че един ден той ще може да внуши същата скромност, мъдрост и любов на собствените си деца.

Знаменитости Смъртта на знаменитости Семейство Семейно здраве
Популярни Публикации