„Истината ще излезе наяве“: Роялите имат повече незаконни деца, претенции на „Тайният син“ на принц Чарлз и КамилаПоследната актуална новина „Истината ще излезе наяве“: Роялите имат повече незаконни деца, претенции на „Тайният син“ на принц Чарлз и Камила за Fabiosa

„Тайният син“ на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс отново говори. Този път той твърди, че в кралското семейство има повече извънбрачни деца.

Кралски „таен син“

Саймън Доранте-Дей изненадващо твърди, че е биологичен син на принц Чарлз и Камила, херцогинята на Корнуол. В интервю с Нова идея, Саймън твърди, че той е продукт на аферата на принца и херцогинята, започнала през 60-те години.Според него принцеса Даяна е знаела за съществуването му и е планирала да излезе с него публично преди нейната преждевременна смърт през 1997 година.

„Тайният син“ на Чарлз и Камила говори

„Тайният син“ на херцога и херцогинята на Корнуол отправя поредното шокиращо твърдение. Ако се докаже, че твърдението е вярно, това без съмнение ще разтърси кралското домакинство.Саймън Доранте-Дей казва, че има доказателства в подкрепа на твърдението си, че е син на принц Чарлз и е осиновен от служители на кралицата.

Според него в Австралия живеят и други деца от кралското семейство. В интервю с Нова идея , Саймън разкри, че в Дарвин, Австралия, живее мъж, който твърди, че е извънбрачен син на крал Едуард VIII.

Саймън сподели:

Когато Едуард все още беше принц на Уелс, той имаше репутацията, че обикаля целия свят да се жени. В Белгия има човек, който вярва, че е син на Едуард. Той има снимки, на които много прилича на Едуард - и на мен всъщност - но аз вярвам на неговата история.

И когато Едуард беше в Дарвин, той имаше връзка с аборигенска дама и за това се говори в писмо, което принцът написа и изпрати обратно у дома.

Той продължи:

О, сигурен съм, че там има доста деца на кралски особи. Знам колко усилено са работили определени сили, за да запазят тишината на мен и хора като Робърт, затова знам колко е трудно да извадиш историята си. Но ще имам деня си в съда и истината ще излезе наяве. Знам го.

Кралски особи, които имаха любовни деца

Кралските бракове не винаги са били розови. Когато браковете са били уреждани години назад, принцовете и принцесите често са се отклонявали и са имали връзки извън брака си с някои, водещи до деца.

Гети изображения / Идеално изображение

Списъкът на кралските семейства, които са имали любовни деца, включва Алберт II, принц на Монако, капитан Марк Филипс, Принц Джордж, херцог на Кент, принц Карлос, херцог на Парма и Принц Бернхард от Холандия.

Дворецът тепърва ще коментира твърдението на Саймън. Но кой не би искал да бъде член на кралското семейство?

Популярни Публикации