Веднъж го застреля бившата съпруга на провинциалния певец Трейс Адкинс, но той за щастие оцеля: „Мина през белите ми дробове и вентрикулите на сърцето ми“Последни актуални новини Бившата съпруга на певеца от страната на Трейс Адкинс веднъж го застреля, но за щастие оцеля: „Мина през белите ми дробове и вентрикулите на сърцето ми“ на Fabiosa

Музикалната звезда Трейс Едкинс не се е освободила от недостатъците, които идват с това, че са известни, особено в областта на връзките.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 21 януари 2019 г. в 18:01 ч. PST

Трейс е била женена три пъти

Кънтри звездата има своя справедлив дял от неуспешни бракове и връзки. Първият му брак беше с Барбара Люис, любимата му от гимназията. За съжаление, след 15 години заедно, те се развеждат през 1995 година.След Барбара той се жени за Джули Къртис, но те се разделят малко след три години заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 27 юни 2019 г. в 19:17 ч. PDTЖената му-мечта дойде под формата на рекламен мениджър Ронда Форлоу. Връзката им разцъфтя от приятели към партньори и на 11 май 1997 г. те завързаха възела. Те бяха щастливо женени в продължение на 17 години, докато Ронда подаде молба за развод, след като се появи новина за афера.

За щастие те успяха да закърпят нещата и молбата за развод беше отхвърлена през юни 2015 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 20 октомври 2018 г. в 15:15 ч. PDT

От всичките му връзки именно бракът му с Джули Къртис наистина отне отрицателно влияние върху певеца, тъй като той почти загуби живота си.

Преживяване близо до смъртта

Адкинс, който е преживял две фатални автомобилни катастрофи, почти е срещнал смъртта си през една февруарска нощ през 1994 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 12 август 2019 г. в 13:53 ч. PDT

' Дами обичат кънтри момчета Кроунър разказа, че двамата с Джули са влезли в спор за пиенето му и нещата скоро прераснали в насилие.

След това Джули се опита да се обади на майка си, но Адкинс отвърна на удара и удари телефона от стената. Това, когато тя грабна пистолета .38, който беше на хладилника.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 24 август 2018 г. в 15:44 ч. PDT

Твърде самоуверена в своята мъжественост, кънтри певицата се опита да го изплаши от ръцете си. Тогава се случи неизбежното. Говорейки с ХОРА за събитието, Адкинс каза:

'Куршумът премина през двата ми дроба и двете вентрикули на сърцето ми.'

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Trace Adkins (@traceadkins) на 10 август 2018 г. в 16:03 ч. PDT

За щастие той беше откаран навреме в болницата, преди нещата да се влошат. Той обаче избра да остави нещата и не повдигна обвинение срещу Джули.

Начини за предотвратяване на насилието в семейството

Нещата можеха да вървят по-зле за Адкинс и Джули. Следователно е изключително важно винаги да избягвате насилието в дома си. Ето съвети за помощ:

  • внимавайте за предупредителни признаци за злоупотреба у вашия партньор;
  • запомнете число в приют наблизо;

Country Singer Trace AdkinsДрагана Гордич / Shutterstock.com

  • създайте здравословни стратегии за разрешаване на конфликти за вашите деца;
  • дайте ухо и ръка за помощ на жертвите на насилие, знаете ли.

Адкинс имаше късмета да получи нов шанс за живот. Насилието никога не е отговорът.

Популярни Публикации