Жена Близнаци (21 май - 20 юни)Момиче Близнаци Тя е джак-о-всички сделки, с други думи, тази шика е универсална. Страхотен слушател, очарователна, остроумна за зареждане, тя е страхотен приятел. Тя иска всички да я харесват - въпреки че със сигурност не харесва всички. Тя харесва само умните си момчета, без празноглави мъже мачо. (защо не могат всички момичета ...) Тя е пълна с енергия и винаги търси нови хобита, защото не може да се придържа само към едно нещо, има нужда от стимул от всички посоки. В резултат на това понякога е малко дезорганизирана. Но все пак звучи почти перфектно, а? Добре,

Момиче БлизнациТя е джак-о-търговия, с други думи, тази шика е универсална. Страхотен слушател, очарователна, остроумна за зареждане, тя е страхотен приятел. Тя иска всички да я харесват - въпреки че със сигурност не харесва всички. Тя харесва само умните си момчета, без празноглави мъже мачо. (защо не могат всички момичета ...) Тя е пълна с енергия и винаги търси нови хобита, защото не може да се придържа само към едно нещо, има нужда от стимул от всички посоки. В резултат на това тя понякога е малко дезорганизирана. Но все пак звучи почти перфектно, а? Е, тя има тази тъмна страна: място, където се мрази и се съмнява във всяко движение, всяка мисъл, която някога е имала. Затова бъдете добър приятел на оптимистично момиче Близнаци и пожънете наградите.

Какво ще научите:

Жена Близнаци - Мъжете като цяло ще се съгласят с факта, че зодия Близнаци жените са очарователни и очарователни ... те могат да ви направят заклинание незабавно ... но провалът, мнозина също ще се съгласят, е, че те са изключително трудни за разбиране. Важно е да имате предвид, че те имат двойствена природа и по този начин няма да бъдете толкова объркани от нея. Част от нея се нуждае от любов и сигурност, но най -силната й страна изисква стимулиране и новост. Тя има голямо удоволствие и по този начин много пъти изглежда несериозно.

Тя тайно би искала да бъде фатална жена, но честно казано, тя не притежава търпението, времето или интереса към повечето мъже, които я пресичат; не са достатъчно интересни. Изключително трудно е за един мъж да я задоволи на всички нива (сексуален, емоционален и психически) и затова обикновено има повече от един мъж на нейната струна ... за да задоволи всичките й нужди, разнообразието трябва да е името на нейната игра .Ако искаш да си единственият мъж в живота й, тази нейна природа определено е проблем. Трябва да сте много задълбочена смесица от мъж, за да я заинтригувате физически и психически; ако постигнете това, можете почти да сте сигурни, че тя ще бъде вярна в дългосрочен план. Тя притежава и безкрайно сексуално любопитство и винаги е склонна да експериментира ... реакцията й към секса е повече физическа, отколкото емоционална, защото честно казано, тя никога не се ангажира твърде дълбоко или не разкрива твърде много от себе си на никого.

Не приемайте думите й за номинална стойност. Винаги зад очевидния й ще има друг мотив; дори и сама да не го вижда. Тя е жена с много маски, но ако имате късмета да бъдете обект на нейната любов, ще видите нейното истинско аз, което е повече от достатъчно за всеки един мъж!За Човек Близнаци

Черти на жената Близнаци

Дамата, която остава детска и не може да седи неподвижно и да говори безкрайно, вероятно е Близнаци. Тя е заразителна домакиня на партита и има нелечим флиртуващ характер. Всеки мъж, който обича да бъде притежател, вероятно ще бъде подлуден от нея и начинът, по който тя може да очарова и омагьоса с едно движение на клепача, г -н независим е това, което тя жадува, мъж, който е мъж във всеки смисъл на дума и не очаквайте тя да идва всеки път, когато се обадите, тя има цял куп приятели. Може ли да бъде вярна? Да! но трябва да го спечелите и да сте в крак с цялата тази остроумие!

Влюбена жена Близнаци

Знакът на Близнаците, жената Близнаци е в търсене на своя астрален близнак или сродна душа. Ако имате късмета да бъдете този човек, ще намерите любовта с тази жена интересна, издръжлива и блестяща.

Жената Близнаци е една от дуалистичните характеристики. Тя жадува за любов, сигурност и лоялност, като в същото време желае новите, иновативни и свежи аспекти на живота.

Любовта с жена Близнаци не може да бъде скучна, консервативна или скучна или тя ще изчезне за нула време. Жената Близнаци жадува за интересен, уверен в себе си, вълнуващ партньор, който не се страхува да опитва нови неща.

Творческите дати, разговорите или ежедневните начинания са сигурен начин да задържите вниманието на тази жена. Въпреки че първоначално може да се интересува от вас, ако не го поддържате свеж, тази жена ще се отегчи от вас и ще премине към следващото завладяване, без да поглежда назад.

Жената Близнаци знае, че за да намери истинската любов, тя трябва бързо да остави загубената любов и разбитите сърца зад гърба си и има умение да може да продължи напред след неуспешни връзки. В края на краищата тя търси своя астрален близнак и няма да се забави от връзките, които не водят до никъде.

Завладяването (и запазването) на интереса на жената Близнаци изисква човек, който има въображение, забавен и приключенски, докато е подхранващ и стабилен. Консервативните партньори не трябва да кандидатстват.

Поддържайте връзката си интересна и жива, за да завладеете сърцето на тази жена. Но внимавайте, жената Близнаци може да се окаже ревнива и притежателна, след като се влюби.

Но не се страхувайте под многото лица на жената Близнаци се крие предана, блестяща и остроумна жена, която със сигурност ще бъде достатъчна, за да угоди на всеки съпруг.

Впечатлете жената Близнаци, като говорите интелигентно за темите, които познавате най -добре, не се страхувайте да опитате приключения във всеки аспект на тази връзка и ще спечелите сърцето на интелигентна, отдадена жена, с която животът никога няма да бъде скучен. Никога не казвайте на Близнаци, че не им вярвате. Омразата на Близнаците да не се вярва и това може да наруши сделката.

Повече на Близнаци във взаимоотношенията

Секс с жена Близнаци

Включете: Енергичен интелектуалец. Обичате да се шегувате, така че ако вашият човек е срамежлив, по -добре е той да бъде добър слушател и истински мозък. Ако двамата си приличате донякъде, това е плюс, тъй като Близнаците се символизират от близнаците. Вашият мъж трябва да харесва приятелите ви и да се чувства комфортно във вашата сцена.

Изключете : Настроен, притежателен домашен човек, който иска да изследва тъмните вдлъбнатини на ума ви. Ако той очаква да спрете да флиртувате или да се ангажирате бързо, вие сте навън, защото отказвате да ограничите социалния си живот.

Жена Близнаци Сексуални черти

Популярни Публикации