Съдружителката на „Дом и семейство“ Кристина Фераре казва, че е била уволнена от отличителния белег на 66 г., защото е „твърде стара“Кристина Фераре, дългогодишната съ-водеща на дома и семейството на канала Hallmark, каза, че е била уволнена от мрежата на 66-годишна възраст, защото е „твърде стара“.

Целият свят се бори срещу дискриминацията на работното място. Има случаи, когато хората биват дискриминирани въз основа на раса, възраст или пол.

fizkes / Shutterstock.com

За съжаление знаменитостите също са изправени пред дискриминация и Кристина Фераре е една от тях.Кристина Фераре, дългогодишната съ-водеща на Отличителна черта канал Дом и семейство, каза, че е била уволнена през 2016 г. от мрежата на 66-годишна възраст, защото е „твърде стара“.По-млада звезда замени Кристина

След това, съ-домакинът на Дом и семейство , Кристина Фераре беше заменена от млада звезда Деби Матенопулос в сутрешното шоу на Hallmark. Мрежата обяви, че местният експерт по начина на живот на дома и семейството се присъединява към съ-водещия Марк Стайнс в шоуто.Кристина, бивш модел и водещ на местни предавания за чат в Лос Анджелис, замени оригиналната съ-водеща на Марк, Пейдж Дейвис.

Уволнен за 'твърде стар'

Кристина Ферейра става откровена за това как е била уволнена Отличителна черта на 66-годишна възраст за „твърде стар“. Телевизионната водеща се отваря, след като бившият й съ-водещ в шоуто Марк Стайнс беше уволнен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Деби Матенопулос (@iamdebbiem) на 5 ноември 2018 г. от 12:15 ч. PST

В обширна публикация на личната си страница във Facebook бившата съ-водеща разказа за нараняването, което се чувства заместена от друга жена поради възрастта си.

Кристина каза още, че не е дадено обяснение за действията на мрежата, след като предаде всичко на шоуто. Тя отбеляза, че телевизионното предаване не беше лесна задача, тъй като те трябваше да излизат на живо два часа на ден. Тя каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марк Стейнс (@marksteines) на 6 април 2019 г. в 17:56 PDT

Уволниха ме от Дома и семейството. Отидох на работа в петък, прибрах се и казах да не влизам в понеделник. Помолиха ме да седна здраво и просто да кажа, че съм на почивка. Бях объркан и не разбрах какво става. Бях напълно заслепен и опустошен ОТВЪД думите. Точно така, пуф бях заменен с друго обяснение, освен че бях твърде стар.

Бившата съ-водеща се оплаква от факта, че не е имала възможност да се сбогува с публиката, която е подкрепила шоуто, каза: „Ние нямахме закриване, нито публиката.“

Тя не беше първата

Кристина не е първата, която е била уволнена от мрежата поради възрастта си. Бившият режисьор на шоуто, Дом и семейство, Робърт Леви съди изпълнителния продуцент на програмата. Робърт твърди, че е бил уволнен от шоуто заради възрастта си.

Въпреки че продължава напред в кариерата си, бившата съ-водеща почувства необходимостта да сподели своята история. Пожелаваме на Кристина всичко най-добро.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ан Къри нарушава мълчанието си 5 години след уволнението от шоуто „Днес“: „Не съм направил нищо грешно“

Популярни Публикации