Това беше любов от пръв поглед! Уанда Сайкс и съпругата Алекс Нидбалски са женени от 11 години и са щастливи родители на близнациПреди съпругата на Уанда Сайкс да се превърне в любовта на живота й, комикът беше в седемгодишна връзка с мъж, когото дори не харесваше.

Подобно на повечето хора, които са гей, Уанда Сайкс се бори да намери самоличността си, преди да намери любовта в обятията на Алекс Ниедбалски.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 28 декември 2018 г. в 14:54 ч. PST

Ванда и Алекс са женени от 11 прекрасни години, но преди да стане образцов съюз, какъвто е днес, те са изправени пред много предизвикателства, едно от които е първият брак на Ванда с мъж.

Съпругът на Уанда Сайкс

Уанда се омъжи за продуцента на звукозаписната компания Дейв Хол през 1991 г. Тя обаче беше нещастна в съюза. Често Уанда би направила жестоки шеги за съпруга си и брака им, докато е на сцената.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 17 декември 2018 г. в 15:55 ч. PSTНа въпрос защо винаги е правила това, актрисата отговаря:

„Това просто говори за лоши отношения със съпруга ми. Бях честен. Исках да се махна. Като: „Боже, там е глупавото му лице и той дъвче.“Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейв Хол (@davejamhall) на 20 юли 2018 г. в 3:41 ч. PDT

Сайкс можеше да понася много и след 7 години прекрати брака.

Любов от пръв поглед

Едва 8 години след края на първия й брак, „ Лоши майки - Стар намери любовта. Но това беше мигновена връзка за актрисата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 22 септември 2018 г. в 22:22 ч. PDT

Уанда за пръв път забеляза съпругата си на ферибот до гей курорта Ню Йорк Fire Island през 2006 г. След като насочи поглед към Алекс, Ванда веднага взе всичко за бъдещата си съпруга от логото в чантата си за лаптоп до хората, с които разговаряше.

В този момент тя знаеше, че иска Алекс в живота си.

„Нещо наистина ми каза - като звуково -„ Уау, това е, което ти трябва, Ванда “.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 31 август 2018 г. в 9:17 ч. PDT

На следващия ден Ванда извика на приятелка за това как любовният й живот изглежда застоял. Приятелят я посъветва да спре да разказва на непознати истории за нейната преустроена кухня, но Ванда не се надуваше.

Тя започна да разказва на следващия си сладък непознат за кухнята си и това беше човекът, който я запозна с Алекс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 15 септември 2019 г. в 10:07 ч. PDT

Те завързаха възела две години по-късно и през април 2009 г. посрещнаха близнаците Оливия Лу и Лукас Клод. Десетилетия по-късно Ванда и Алекс продължават да са силни.

Близнаците й помогнаха да се помирят с родителите си

Уанда не излезе при родителите си, докато навърши 40-те си години, и това ги накара да имат последици. Родителите й, които са набожни християни, се мъчеха да приемат нейната сексуалност и дори не успяха да присъстват на сватбата й с Алекс.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 29 май 2019 г. в 7:14 ч. PDT

Това доведе до период на отчуждение. За щастие децата на Ванда Сайкс успяха да изиграят роля в помирението й с родителите.

„В момента сме на чудесно място, родителите ми са прекрасни ... Те не бяха на сватбата ми, но бяха на последния рожден ден на децата ...“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WS (@iamwandasykes) на 9 декември 2018 г. в 8:16 ч. PST

За Ванда пътят към намирането на истинска любов не беше лесен, особено заради сексуалната й ориентация. Въпреки това тя успя да намери Алекс и заедно са родители на две красиви деца, което накрая си заслужава!

Двойки знаменитости Връзки
Популярни Публикации