Запознайте се с единствения син на Нанси Пелоси Пол Пелоси-младши: Той е бизнесмен и изглежда все още е неженен на 50-те си годиниПоследни актуални новини Запознайте се с единствения син на Нанси Пелоси Пол Пелоси-младши: Той е бизнесмен и изглежда все още е неженен на 50-те си години във Фабиоза

Нанси Пелоси е 79-годишна жена американски политик, която е член на Демократическата партия.От 2019 г. Нанси е председател на Камарата на представителите на САЩ и е единствената жена, която някога е заемала този пост.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нанси Пелоси (@speakerpelosi) на 5 март 2015 г. в 12:57 ч. PST

Нанси, която е най-високопоставената избрана жена в историята на Съединените щати, е омъжена за Пол Пелоси и заедно имат пет деца, 4 дъщери и 1 син. Тя също е горда баба на 9 внуци!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нанси Пелоси (@speakerpelosi) на 3 януари 2019 г. в 15:05 ч. PSTИнтересното е, че Пол Пелоси-младши, който е единственият син на Нанси, прилича толкова много на майка си, че е изумително!

Пол Пелоси-младши

Пол Пелоси-младши е 50-годишен американски бизнесмен, който е активист на Зелената околна среда.Пелоси, който е президент на Комисията по околната среда в Сан Франциско, е толкова влюбен в живота на Зелените, че взима само електрическите автобуси Muni в Сан Франциско.

Той също така отказва да пере дрехите си в пиковите часове на използване на енергия!

Пол младши е съосновател на инвестиционна компания Natural Blue Resources Inc.

Компанията, която е основана през 2009 г., е създадена, за да се фокусира върху екологични начинания.

През годините бизнесменът е събрал опит в консултирането на нововъзникващи компании в областите на корпоративното управление, развитието на бизнеса, устойчивостта и публичната политика.

Връзката на Павел

В момента Пол Пелоси-младши изглежда е все още подходящ ерген, който може да бъде хванат, тъй като е неженен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Пелоси младши (@paul_pelosijr) на 26 юни 2016 г. в 14:27 ч. PDT

Според съобщенията той преди това е излизал с модела на бельо Никол Булик, преди около 10 години, но оттогава не се чува нищо за любовния му живот.

Въпреки че имат личен живот, постиженията на Пол несъмнено са свидетелство за това колко голяма майка е Нанси Пелуси.

Популярни Публикации