Музикалната легенда Тами Уайнет е била погребана два пъти заради мистериозни противоречия около нейната смъртТами Уайнет почина в сън на 55-годишна възраст.

Умирането на Тами Уайнет все още остава загадка за повечето от нейните фенове. Музикалната звезда беше погребана два пъти заради противоречия около нейната смърт.

Смъртта на Тами Уайнет

  • Тами Уайнет почина на 55 г. Тя страдаше от множество здравословни проблеми.
  • Кънтри музикалната звезда страда от хронични болки в червата и претърпява над 20 операции през целия си живот.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 9 Фев 2017 в 6:41 PST

  • Здравните проблеми на Тами доведоха до пристрастяването й към болкоуспокояващите лекарства.
  • Тами Уайнет дъщеря Джорджет коментира я борбите на мама в нейната книга:

Разбрахме толкова много неща след смъртта на майка ми. Болезнено е да си мислим, че майка ми е живяла такъв живот, какъвто е живяла и ние не сме разбрали част от него.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 12 Май 2019 в 12:24 PDT

Мистерия зад причината за смъртта на Тами Уайнет

Тами Уайнет почина в сън през 1998 г. Певицата беше погребана два пъти заради противоречия около нейната смърт.Според лекаря на Уайнет тя е починала поради кръвен съсирек в белите дробове, въпреки че по това време не е извършена аутопсия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 15 април 2015 г. в 10:44 PDTПо-късно дъщерите на Уайнет се обърна към съд да бъде ексхумирано тялото на майка им за аутопсия, за да се установи точната причина за нейната смърт. Резултатът от аутопсията показа, че Тами има следи от наркотици в тялото си.

Децата на Уайнет заведоха дело за неправомерна смърт срещу лекаря на майка им и нейния вдовец Ричи, който според съобщенията продължава да дава лекарства за болка на Тами, дори когато тя не иска.

След това Тами Уайнет е била върната в мавзолея Woodlawn Cross. Делото Тогава докторът на Тами беше решен, след като и двете страни постигнаха споразумение относно исканията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 27 ноември 2018 г. в 11:11 PST

Децата и семейният живот на Тами Уайнет

Тами Уайнет можеше да се гордее не само с успешната си кариера, но и с голямото си семейство. Певицата беше женена 5 пъти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 11 март 2015 г. в 11:40 PDT

За Тами дори се говореше, че излиза с холивудския сърцебиец Бърт Рейнолдс. Двамата не потвърдиха съобщената им романтична връзка. Както и да е, Бърт и Тами останаха много близки приятели до смъртта на певицата.

Тами Уайнет имаше 4 дъщери и 2 доведени деца. Две от дъщерите й твърдят, че са били изрязани от нейното завещание за милиони долари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Georgette Jones Lennon (@georgettejoneslennon) 5 Май 2018 в 3:15 PDT

Дъщерята на Тами Джаки обвини доведения си баща, че не им е оставил нищо от личните неща на майка си:

Дори никога не сме получавали нейни бебешки книги, дрехи, лични вещи, абсолютно нищо за майка ни.

Тами Уайнет се е сблъсквала с много житейски борби и лични предизвикателства през живота си. За съжаление, дори след смъртта й доброто име на певицата все още беше обект на скандални дискусии и съдебни дела.

Въпреки това аплодираме Тами Уайнет за безценното музикално наследство, което тя остави на многобройните си фенове. Легендите никога не умират! Това определено е вярно да се каже за известната Тами Уайнет!

Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации