Сценаристът „Orange is the new black“ Лорън Морели за връзката й със Самира Уайли и „Tales of the City“Самира Уайли и Лорън Морели се запознаха на снимачната площадка през 2012 г., когато сценаристът беше женен за мъж. Беше ли любов от пръв поглед?

Чували ли сте някога за Лорън Морели? Тази млада жена се издигна до звезда след освобождаването на „Оранжевото е новото черно“ но тя е добре известна и с това, че излиза. Днес Лорън Морели е известна американска телевизионна сценаристка, разработваща Netflix Приказки за града , „спиноф от едноименната поредица на Channel 4 1994. Ето какво знаем за Лорън Морели, нейната кариера и личен живот.

Гети изображения / Идеално изображение

Ранен живот на Лорън Морели

Популярният сценарист е израснал в Питсбърг, Пенсилвания. Момичето завършва училището в Уинчестър Търстън, а след това учи танци в колежа Marymount Manhattan в Ню Йорк. Танцовата й кариера приключи внезапно заради контузия в гърбаКариера във филмовата индустрия

Морели не знаеше какво да прави след края на танцовата си кариера. Талантливото момиче обаче намери нова страст, тъй като се вдъхнови да започне да пише. Лорън започва с разкази, докато не се озовава на първата си професионална писателска позиция, докато става сценарист на „Orange Is the New Black“. Това беше първият й истински успех: Лорън бе превърната в „водещ автор“ за два епизода от първия сезон

Работила е и като драматург: нейната кратка пиеса „Плочка и плъх“ който беше включен в продукцията на Малка Америка на 'Точно точно сега' в Ню Йорк.Любовната история на Самира Уайли и Лорън Морели

Самира Уайли и Лорън Морели са работили в популярното шоу на Netflix „Оранжевото е новото черно“ но те не започнаха да се срещат през този период.

Гети изображения / Идеално изображениеДвойката се срещна на снимачната площадка през 2012 г. и в този момент сценаристът и продуцентът Лорън Морели беше омъжена, освен това беше омъжена за мъж. В интервюто си с Марта Стюарт Самира Уайли каза:

Опитах се да бъда около нея, доколкото можах.

И очевидно тази стратегия работи като чар. Самира и Лорън развиха близко приятелство. Не се страхуваха да обсъждат лични и чувствителни теми. Двамата дори говориха за сексуалността на Лорън, според интервю за Pink News.

Въпреки това те обявиха връзката си публично до две години по-късно. Лорън и Самира обявиха годежа си, след като Лорън се разведе с тогавашния си съпруг. Това беше труден период за Лорън. За това време писателят и продуцент пише:

Бях изнервен от първата любовна сцена, която бях написал за Алекс (Лора Препон) и Пайпър (Тейлър Шилинг). Бих искал да го пиша, обичах да гледам как се появява нежност във връзката им, където страстта винаги изглеждаше като управляващ принцип, но по това време бях толкова дълбоко в собственото си съмнение в себе си, че постоянно се чувствах като измама. Бях сигурен, че кърви в писането ми. Как да не? Бях омъжена за мъж, но не бях права.

Тя добави:

Аз съм истински перфекционист и също съм последовател на правилата, така че обичам да поставя отметки. Направих това, преди да направя предложение за Самира; Имах този разказ в мозъка си, че трябва да сме заедно три години, преди да съм предложил. Току-що го взех от въздуха. Това е отбранително място, което би ми позволило малко сигурност.

Сватбата на Лорън Морели

Двойката се ожени през март 2017 г. на трогателна и красива церемония и сега се опитва да прекара всяка секунда един с друг. Обикновено обаче е трудно. Веднъж Самира призна:

Не успяваме да прекарваме толкова много време заедно, винаги пътуваме, така че е наистина специално, когато сме заедно, за да можем да отделим време и да се погледнем в очите.

Гети изображения / Идеално изображение

Самира Уайли призна, че това е любов от пръв поглед. Тя беше зашеметена от сценариста на OITNB още от първото четене на нейните творби. В интервюто си Самира каза:

Обичам колко е талантлива, това е първото нещо, в което се влюбих, преди дори да я срещна. Преди дори да видя лицето й, успях да прочета един от нейните сценарии и казах: „Кой е това?“ И така, да.

Лорън Морели в „Приказки на града“

Лорън Морели излезе като лесбийка, докато пише „Orange е новото черно.“ Следващата й работа е свързана с адаптирането на queer серията „Приказки за града“. Оригиналният и вече класически минисериал се основава на романи, написани от Armistead Maupin. Шоуто се появи на PBS през 1994 г. След това последваха няколко серии в мрежата на Showtime. И Лорън Морели имаше възможност да работи по ново рестартиране. За какво казва тя ‘Tales of the City?’

В интервю тя признава, че е бил нейният приоритет да направи шоуто по-разнообразно и по-приобщаващо към LGBTQ преживяванията. Тя каза:

Наистина искахме да разширим света и да се уверим, че той се чувства като света, в който живеем, нали? Много от членовете на актьорския състав са расово много по-разнообразни от предишните сезони. И идеите ни за себе си, като куиър общността, продължават да се разширяват, за което мисля, че е наистина интересно и важно да се говори за него ... и в шоуто има много транс-персонажи и наистина беше прекрасно да стигна до разкажете някои истории, които може да не са били разказвани преди.

Лорън Морели е толкова млада, но вече е постигнала много в живота си. Тя е страхотна писателка и щастлива съпруга. И така, какво може да бъде по-добре?

Знаменитости
Популярни Публикации