Веднъж Ромео Бекъм страдаше от епилепсия. Днес той е процъфтяващ модел на социални медии- Ромео Бекъм веднъж страдал от епилепсия. Днес той е процъфтяващ модел на социални медии - Celebs - Fabiosa

През 2006 г. Бекъм разкриха, че на сина им Ромео е поставена диагноза епилепсия. По това време момчето беше само на 4 години.Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 19 октомври 2017 г. в 20:27 ч. PDT

Епилепсия - Състоянието и причините

Епилепсията е състояние, което засяга нервната система и често води до припадъци и загуба на съзнание.

Според професор Мартин Дж. Броди от отделението за западна епилепсия в Глазгоу, това не е психическо, а физическо състояние. И всъщност е по-често, отколкото много хора си мислят. Той също така добави, че това не е увреждане и всеки отделен човек има потенциал да го изпита.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Още един Бекъм (12-годишен Крус) поддържа духа на нашия сезон чрез коледната си песенДокато се опитваше да обясни накратко състоянието, Броди каза: нашият мозък постоянно получава стотици малки електрически съобщения от околната среда и нашите вътрешни органи . '

Според него понякога може да има прекъсване в този процес, което след това кара мозъчните клетки да стрелят с много бързи темпове - и това може да доведе до епилептичен подвиг.Виктория Бекъм разкри състоянието на сина си през 2006 г.

Когато Ромео беше на четири години, майка му Виктория Бекъм разкри, че е диагностициран с епилепсия. Съобщава се, че тя е признала това, за да защити сина си от папарашките фотографи, защото е известно, че светкавиците на камерите предизвикват епилептичен пристъп.

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 29 август 2017 г. в 20:12 ч. PDT

Тя каза още, че заради състоянието си момчето е направило четири посещения в болница за три години и е било на лечение.

Това признание дойде след инцидент, при който камерите започнаха да мигат, когато Виктория и нейните деца Бруклин, Крус и Ромео се завърнаха във Великобритания от Мадрид. Съобщава се, че Ромео реагира бурно, докато предпазва очите си от светкавиците, докато майка му припряно го насочва към колата им.

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 24 октомври 2017 г. в 19:18 ч. PDT

Кореспондентите продължиха да преследват семейството и уловиха момент, в който Ромео крещеше от ужас и риташе диво. Певицата беше принудена да каже истината, когато се нахвърли върху фотографа, казвайки:L подслушвайте го сам. Има епилепсия. Всичко това мигане ще започне епилептичен пристъп. Не можете да го направите! '

Ромео Бекъм днес

Изглежда, че Ромео преодоля епилептичните си дни. Изглежда, че вече не се свени от камерите. Всъщност правенето на снимки е основна част от него. С над един милион последователи, 15-годишният изглежда сам печели слава като звезда в Instagram.

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 22 септември 2017 г. в 8:57 ч. PDT

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 30 август 2017 г. в 14:13 ч. PDT

Неговата IG страница е пълна с много снимки на себе си, семейството си и неща, които го интересуват.

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 16 август 2017 г. в 11:54 ч. PDT

Публикация, споделена от Romeobeckham (@romeobeckham) на 18 юни 2017 г. в 1:41 ч. PDT

Доста е готино да видиш, че красивият млад мъж вече е толкова по-здрав и изглежда няма проблем с живота под светлините на прожекторите. Това е добре, тъй като много от неговите последователи и фенове винаги очакват с нетърпение следващия му голям ход.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хакове за красота на Виктория Бекъм: 5 съвета за грим от звездата

Социална медия Половината
Популярни Публикации