Дик Ван Дайк за това как аферата сложи край на 36-годишния му брак: „Трябваше да бъда честен“Първият му брак - както и последвалият развод - бяха разговорите на таблоидите.

Дик Ван Дайк е известен актьор и комик, чиято кариера е продължила седем десетилетия. Но той е известен не само с работата си в развлекателната индустрия. Първият му брак - както и последвалият развод - бяха разговорите на таблоидите.На 12 февруари 1948 г. той се жени за Марги Уилет, с която излиза само един месец, в радиопредаването Булка и младоженец . Те имаха четири деца, преди да се разведат през 1984 г. след дълга раздяла.

Но нещото, което сложи край на техния дълъг брак, не беше фактът, че те бяха млади и неумели, когато завързаха възела. Това беше изневярата на Ван Дайк.Непоносима вина

Докато Марги и Дик бяха женени, и двамата се бореха със зависимостта: той се бореше с алкохол, а тя беше пристрастена към лекарства, отпускани по лекарско предписание. Това накара двамата бавно да се отдалечат. По това време Дик се запознава с бившата актриса Мишел Триола.

Дик Ван Дайк за това как аферата сложи край на 36-годишния му брак:Гети изображения / Идеално изображениеВан Дайк описа другата жена в живота си като развратна и умна. За разлика от съпругата му, тя беше част от света на шоубизнеса и можеше да го разбере на друго ниво.

Аферата им остана в тайна, но Ван Дайк вече не можеше да търпи да лъже жена си, тъй като вината го изяждаше отвътре, затова той реши да признае. Актьорът коментира:

Извивах се от вина. До 1976 г. трябваше да направя нещо. Трябваше да бъда честен.

Той каза на Марги истината и двамата се разделиха след 36 години брак. Ван Дайк се премести при Триола и двамата живееха заедно повече от 30 години, докато тя почина през 2009 г.

Дик Ван Дайк за това как аферата сложи край на 36-годишния му брак:Гети изображения / Идеално изображение

Нова любов

През 2012 г. Ван Дайк се жени отново. По-младият гримьор Арлин Силвър открадна сърцето му и стана втората му съпруга.

Дик Ван Дайк за това как аферата сложи край на 36-годишния му брак:Гети изображения / Идеално изображение

Актьорът каза, че има нужда от партньор в живота и е намерил идеалния. Сега двамата живеят заедно в Малибу, близо до океана.

Първият брак и развод на Дик Ван Дайк беше разговор за таблоидите. Въпреки това той щастливо живее с бившата актриса Мишел Триола повече от 30 години, докато тя почина.

Знаменитости
Популярни Публикации