Съвместимост на Риби и Телец - Земя + ВодаСъвместимостта между Телец и Риби е фин баланс. Те създават удобна, чувствена и дълготрайна връзка, при условие че различията не ги разделят.

Това е една от онези връзки, които могат да бъдат доста красиви. Съвместимостта между тях обикновено е доста висока.Това са признаци, които се наслаждават на връзката, в която има много щастие и баланс. Те обичат да бъдат в ситуация, в която има хармония между тях и партньора им. В действителност това е, което всеки иска, но това е двойка, която наистина се стреми към това.

Телецът в тази връзка наистина ще се радва на чувствителността и добротата, които партньорът им ще им донесе. Това е уют и нежност, които те няма да почувстват в друга връзка.

От другата страна на нещата Рибите наистина ще харесат, че могат да се доверят и да се доверят на партньора си. Те също обичат да знаят, че партньорът им е силен и ще донесе сигурността, от която се нуждаят, за да се чувстват сигурни в живота си.

Това е връзка, която ще излезе от самото начало и те не само ще бъдат много добри любовници един с друг, но и ще могат да изградят много красива основа, върху която ще сложи връзката си.Телецът е реалист и понякога може да са разстроени от това как партньорът им има техните съмнения и несигурност. може също да ги притесни, че партньорът им обича да живее в свят на мечтите. В същото време Телецът наистина трябва да наблюдава колко упорити могат да бъдат. Това е нещо, което те наистина искат да контролират, защото не искат да разширяват евентуален конфликт, който може да възникне между тях двамата.

Как са влюбени Телец и Риби?Това е двойка, която ще направи фантастична комбинация и те наистина ще се допълват по всякакъв начин.

Те наистина ще трябва първо да изградят основа на приятелството, така че ще могат да укрепят връзките си, за да създадат още по -ефективна емоционална привързаност един към друг.

Рибите ще бъдат много очаровани от силните характеристики на Телеца, което ще им даде много безопасност в ръцете и увереността да могат да излязат и да направят това, което трябва да направят в живота.

Това е двойка, която ще общува помежду си и ще се свързва помежду си на много дълбоко ниво, не само романтично и сексуално.

Телецът наистина наистина трябва да може да разбере сложността на Рибите. Те могат да имат много несигурност и несигурност, а обикновеният Телец няма да хареса идеята да бъде на нестабилна земя с партньора си.

Телецът е земен знак, а Рибите - воден знак и двамата се допълват много като двойка. Това може да бъде много продуктивен и успешен съюз, когато са заедно.

За двамата е много важно да разгледат своите качества и характеристики, които са много различни един от друг и да могат да работят заедно, за да направят отношенията си още по -добри от това, което очакват.

Добрата комуникация, много любов и търпение ще направят тази връзка достойна за всеки момент.

Искате задълбочено ръководство за мач Телец Риби? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Телец | Влюбени риби

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Рибата и бикът могат да прекарват часове щастливо, като мечтаят заедно или разглеждат най-новия фестивал на изкуството. Просто се уверете, че Телецът държи чековата книжка.

Селия: Ако можете да понасяте света на илюзиите на Риби, това ще внесе блясък в живота ви. Ще има разногласия относно парите и как да ги харчите.

Джен: Ще откриете, че мистериозните и очарователни начини на Рибите са голям замах и фактът, че сте готови да се грижите за Рибите, кара Рибите да се чувстват като у дома си с вас. И двамата сте естествено романтични мечтатели и с двамата заедно романтиката винаги ще бъде във въздуха. Това е друг фаворит на астролога. За успех тук ще трябва да се направят само малки корекции на всяка страна.

Лидия: Приятелството е това, което ви държи заедно, тъй като се свързвате естествено и давате любов и подкрепа по всяко време. Парите причиняват големи трудности, тъй като Телецът е много материалистичен, но Рибите не се интересуват откъде идва следващата стотинка, стига да има някои, които да похарчите сега! Ако Рибите могат да позволят на Телец да контролира парите, но да запази някои за харчене, тогава няма да имате много спорове за вашите финанси на теория!

Няма нищо, което да изплаши една Риба след конфронтация, така че внимавайте Телец, тъй като имате навика да хвърляте истерия! Сексуално можете да сте сигурни, че ще имате всички малки неща, които са важни при правенето на любов. И двамата обръщате внимание на това, което знаете, че работи и сте нетърпеливи да се придържате към същите планове. Рибите обаче няма да се отворят много добре, когато обсъждат въпроси в спалнята, така че Телецът ще трябва да обърне голямо внимание на всяка реакция, дадена за учене!

Лора: Това е земна, чувствена и мечтана комбинация. Когато Рибите проявят своята интелигентност и мек характер, Телецът ще бъде трудно придържан. Тъй като Телецът е доста чувствително същество, привличането в хипнотични Риби ще бъде естествена еволюция.

Трейси: За да може връзката с Риби да проработи, Телецът ще трябва да се научи да приема всякакви недостатъци в Риби. Рибите обикновено се опитват да направят Телеца щастлив. Рибите могат да бъдат мечтателни и безцелни, докато Телецът е реалистичен и практичен, но и двамата са възпитатели, които ценят стабилността в една връзка. Телецът може да се умори от емоционалната нестабилност на Рибите, докато Рибите може да открият, че Телецът е нечувствителен към техните нужди. Като цяло това е добра комбинация, когато всеки партньор следи внимателно емоциите си.

Хайди : Рибите може да не схващат напълно факта, че Телецът е трудолюбив и всеотдаен, а Телецът може да не разбира напълно отношението на Рибите към живота. Те обаче създават баланс в живота на другите, което ги прави добри един за друг. След като тази връзка се разпадне, те ще споделят отдадена и страстна връзка.

Кели: Тази комбинация може да се получи много добре, тъй като Рибите се радват на стабилността на Телеца, а Телецът оценява чувствителността и емоциите на Рибите.

Маркъс : Това е сладък и щастлив съюз. Устойчивият бик осигурява заземяване и солидарност на Рибите, които обикновено мечтателно плуват наоколо в света на илюзиите. И двамата обичат да ядат, но Рибите също обичат да добавят напитка и да се веселят в този микс. Рибата може да помогне на бика да изсветли.

Дейвид: Земният Телец е преди всичко физически; воднистите Риби са мечтателни и духовни. Независимо от това, тези двамата споделят сходни ритми и вкусове, а Рибите могат да бъдат съвместим знак за Телец.

Мъж Телец и Жена Риби

Мъжете Телец са много чувствени и практични. Обикновено правят добра двойка с Жени Риби . Единственото нещо, което наистина би могло да вбеси жените Риби, е фактът, че Мъже Телец са много материалистични. Те винаги мислят много за пари. Някои жени Риби може да свикнат, но тези, които обикновено не се ядосват и прекъсват връзката. Ако жената Риби свикне с този навик и мисли за мъж Телец, тя би получила много в замяна. Жената би получила много заслужено внимание и любов от партньора си само като направи компромис в една черта.

Мъж Риби и Жена Телец

Жена Телец и Мъж Риби са силно свързани помежду си, когато са в любовна връзка. Те са съвестни един към друг. В много случаи Рибите са много чувствителни вътрешно, но Жени Телец са твърди и упорити, така че тя може да се справи с него с голяма лекота. Въпреки че жената Телец не се доверява лесно на никой мъж, но поради простата личност на мъжа Риби тя е очарована от него. Мъжът Риби харесва простотата на жената Телец и е много удобно да знае, че може да облегне глава на рамото й, когато има нужда. Понякога той дава обещания за нея, които често изригва, за да ги последва, което разбива сърцето й.

Приятелство Риби и Телец

Връзка, по -силна от стомана, ще обхване и двамата.

Връзка Телец и Риби

Като влюбени:

Каква страстна двойка правите.

Дългосрочна връзка:

И двамата имате много енергия, която да дадете на тази връзка.

Краткосрочна връзка:

Ще нарисувате града в червено.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Телец | Запознанства с Риби

Секс Телец и Риби

В леглото, извън леглото, всъщност вие двамата зайци ще отидете почти навсякъде.

Риби и Телец сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Телец в леглото | Риби в леглото

Съвместимост на Риби с Телец Над всички резултати:

общ резултат 88%

Били ли сте във връзка Риби-Телец? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Риби | Индекс на съвместимост на Телец | Индекс на съвместимост на зодиака

Рибата бик +

Популярни Публикации