„Roseanne“ се завръща на ABC, но какво се случи със сина на Джаки Анди?



- „Roseanne“ се завръща на ABC, но какво се случи със сина на Джаки Анди? - Знаменитости - Фабиоза

Roseanne се завръща с гръм и трясък в огромен брой зрители. Все пак имаше някои спекулации относно завръщането. Някои критици смятат, че 20-годишната пауза може да е била твърде дълга. Приемът обаче доказва, че съмняващите се грешат.



Публикация, споделена от Roseanne в ABC (@roseanneonabc) на 1 април 2018 г. в 13:01 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Рестартирането на Roseanne е толкова добро: 18 милиона души са настроени да гледат премиерния епизод



Премиерата на сезона на 27 март записа 18,44 милиона зрители с допълнителни 6,6 милиона при гледане през деня. Уебсайтът на агрегатора Rotten Tomatoes дава на възраждането рейтинг за одобрение от 82%. ABC вече е поръчал още един сезон с 13 епизода.

Публикация, споделена от Roseanne в ABC (@roseanneonabc) на 3 април 2018 г. в 17:39 ч. PDT



Roseanne също е счупил няколко рекорда. В момента това е най-високо оцененият ситком за излъчване през последните три години. След 7 дни забавено гледане, предаването е гледало 27,26 милиона гледания. Това е най-голямото досега нарастване на Total Viewer L + 7 за всяко едно предаване във всяка мрежа.

Публикация, споделена от Roseanne в ABC (@roseanneonabc) на 3 април 2018 г. в 14:03 ч. PDT



ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Случва се! Чакахме толкова дълго и ето го: Розана се завръща след 20 години

Какво се случи с Анди?

Много от оригиналните членове на актьорския състав се върнаха към възраждането, но Анди липсва. Героят на Лори Меткалф, Джаки Харис, роди Анди в сезон 6.

Публикация, споделена от Roseanne Barr (@officialroseannebarr) на 30 март 2018 г. в 11:02 ч. PDT

Той обаче не участва в новия сезон. По време на пресконференцията през зимата на TCA през 2018 г. Roseanne Barr предложи обяснение за отсъствието на Анди

Все още не сме се занимавали с Анди, синът на Лори. Но имахме толкова много истории, които да разкажем по дъгата на тези девет епизода, че се надявахме за още един сезон да внесем повече яснота в тези герои.

Анди е изигран от братски близнаци Гарет и Кент Хейзън от 1994 г. До края на поредицата през 1997 г. ролята поемат еднояйчните близнаци Тайлър и Тревър Баталия.

Публикация, споделена от Garrett Hazen (@garretthazen) на 20 март 2018 г. от 8:30 ч. PDT

С нито един от близнаците все още не са се свързали за поява в шоуто. И всички те са преминали към друга кариера, освен актьорска. Но както Roseanne предполага, може да има място за Анди в следващите 13 епизода.

Феновете са разстроени от последния епизод

Дори и с високия рейтинг, някои фенове не са напълно доволни от последния епизод на Roseanne . И повечето от притесненията са свързани с нейната позиция по отношение на пляскането и родителството.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Звездата на Роузън Еймс Макнамара казва, че няма нищо грешно, което персонажът му да носи дрехи за момичета

Популярни Публикации