Анди Уилямс беше известен певец с 3 деца, нито едно от които е тръгнало по неговите стъпкиЛегендарният Анди Уилямс беше известен със своите певчески способности. Той имаше три деца, които също биха могли да спечелят тази слава. Но те решиха да тръгнат по друг път. Къде са те днес?

Децата на Анди Уилямс очевидно са били важна част от живота му. Като известен певец, той много му се занимаваше, но личният му живот не беше без предизвикателства.Според информацията, предоставена в неговата биография , Анди беше женен за танцьорката Клодин Лонгет от няколко години. Двойката завърза възела през 1961 г., но се раздели девет години по-късно. Разводът им в крайна сметка е завършен през 1975 година.

Докато бяха женени, Анди и Клодин бяха близки приятели със сенатора Боби Кенеди и съпругата му Етел. Когато Боби почина, Анди се сближи с Етел и появиха се слухове че са повече от приятели, но той ги отрича по това време.Клодин обаче имаше връзка с шампиона скиор Спайдър Сабич. Смята се, че всички те са завършили с гибелта на брака си.

Децата на Анди Уилям

Анди и Клодин посрещнаха три деца, Ноел, Кристиан и Робърт.За съжаление, през юли 2019 г. беше така съобщава че синът на Анди Уилямс, Кристиан, е починал в дома си в Коста Рика.

Преди да умре, Кристиан беше съобщава да е живял много ниско, което е драстична разлика от славата и популярността, които обграждат баща му.

Както Кристиан, така и брат му Робърт избраха да работят в света на бизнеса, където според сведенията те се радват на процъфтяваща кариера.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от. (@bdfwvv) на 18 декември 2019 г. в 3:20 ч. PST

Първото дете на Анди Уилямс, Ноел, се ожени за каскадьора Кийи Джонсън през 1987 г., но в крайна сметка те се разведоха. Причината за раздялата им и когато това се случи не бяха оповестени публично. TheTelegraph обаче съобщи, че Ноел посреща четири свои деца.

Смъртта на Анди Уилямс

Певицата живееше пълноценен живот, макар и с известни възходи и падения. Той почина през 2012 г. на 84-годишна възраст. Той беше известен с невероятния си талант и огромните си музикални хитове, които украсиха ефира през 60-те и 70-те години.

Анди беше невероятно известен и талантлив човек. Но той направи заглавия за личния си живот, особено поради обстоятелствата около развода му и загубата на сина му. Независимо от това, неговата легенда продължава да живее чрез неговите влиятелни и незабравими творби.

Популярни Публикации