Правила за носене на пръстен с печат: Защо принц Чарлз има златен на пинките си?- Правила за носене на пръстен с печат: Защо принц Чарлз има златен на пинките си? - Знаменитости - Фабиоза

Изглежда, че има безкраен брой британски кралски правила и традиции и да се родиш като член на семейството е единствената възможност в случай, че искаш да ги научиш всички. Въпреки че много от правилата са безспорно скучни, това наистина е странно. Забелязали ли сте, че мъжете от кралското семейство не носят брачните си пръстени?

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралски кодекс: Сигнали Кралицата изпраща обяснен персонал

Няма сватбен пръстен?

Принц Хари реши да направи изключение от старата традиция и носи брачната халка, за разлика от брат си, баща си и дядо си. Обзалагаме се, че Меган Маркъл е много доволна от това решение. Или може би херцогинята на Съсекс го насърчи да наруши тази традиция ... Кой знае?

gettyimagesДо средата на 20тивек, мъжете не носели брачни халки. Втората световна война обаче направи много корекции във всеки аспект от живота. Много мъже започнаха да носят пръстени, за да им напомнят за съпругите и семействата си, за да ги подкрепят по време на службата им. Принц Филип обаче избра да не носи пръстена, след като се ожени за кралицата на 20 ноември 1947 г. Може би беше твърде рано традицията да се наруши?

gettyimagesПринц Уилям, от друга страна, казва въпрос е на лични предпочитания. Той не е бижутер и затова не носи пръстени, за разлика от баща си. Принц Чарлз е добавил сватбена лента към малкия си пръст след брака си с Камила Паркър Боулс на 29 април 2005 г.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ооо! Херцогиня Меган награди своя принц със страстна целувка, след като екипът му спечели мач Поло

Какво е нещото с пръстените за печат?

Според експерти , пръстенът, който носи принц Чарлз, всъщност е на повече от 175 години и е официален печат на принца на Уелс. Последният човек, който носеше пръстена, беше самият крал Едуард VIII. Пръстените за печата са били използвани за удостоверяване на важни писма и документи още в дните. В днешно време обаче те са не повече от елегантен аксесоар и почит към предците.

gettyimages

Пръстен с печат често се счита за „джентълменски пръстен“, но не означава непременно, че само мъж може да го носи. Херцогинята на Корнуол, Камила, последва стъпките на съпруга си и добави свой собствен пръстен с печат към сватбения.

gettyimages

Ние вярваме, че всеки може да стане джентълмен или дама. Разбира се, има много повече неща, отколкото просто дрес код, но със сигурност можете да започнете с тоалета си. Има майстори, които дори могат да творят собствения си пръстен за печат ако искате!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Очарователни снимки на принцеса Шарлот тогава и сега показват колко много вече е пораснала

Принц Чарлз Розов
Популярни Публикации