Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон РоджърсФред Роджърс беше обичан телевизионен водещ, обожаван от мнозина, но какво да кажем за двамата му синове: Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс? Какво се случи с момчетата? Ако искате да знаете с какво се издържа Джеймс Бърд Роджърс и къде е брат му сега, тази статия е за вас.

Фред Роджърс беше обичан телевизионен водещ и кукловод, обожаван от децата и възхищаван от техните родители. Обади се телевизионната му програма за деца Кварталът на мистър Роджърс му помогна да спечели редица награди и много уважение. Но какво знаем за собствените му деца: Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс?Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс И Джон Роджърс Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон РоджърсГети изображения / Идеално изображение

Джон Роджърс и Джеймс Бърд Роджърс

Фред Роджърс се запознава с бъдещата си съпруга Джоан, когато се прехвърля от Дартмут в Ролинс Колидж. Тяхната история е класически романс: те се срещнаха, влюбиха се и се ожениха. Джоан беше единствената любов на Фред и те имаха 2 деца заедно: синовете Джон и Джеймс.

Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс И Джон Роджърс Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон РоджърсГети изображения / Идеално изображение

Джеймс 'Джим' Бърд Роджърс е най-големият син на телевизионната легенда . Той и по-малкият му брат направиха няколко участия Кварталът на мистър Роджърс когато бяха деца, но зрелостта не беше лесна за Джеймс.Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс И Джон Роджърс Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Няма ли да ми бъдеш съсед? (2018) / Tremolo Productions

Повечето тийнейджъри се бунтуват в даден момент, дори ако баща им е също толкова мил и любвеобилен като господин Роджърс, а Джеймс не е изключение. Както беше посочено в People , Фред не се срамуваше да говори за проблемния си син. Той каза:Той лети в кошарата. Има истинска враждебност.

Очевидно, когато Джеймс тръгна по стъпките на баща си и започна образованието си в Ролинс Колидж, той намери времето като млад студент много трудно, така че спря да отговаря на обажданията на притеснените си родители.

Той просто искаше малко почивка от семейството си, за да открие какъв човек иска да стане извън образа на баща си. За щастие, Фред и Джоан приеха правилния подход и позволиха на по-големия си син да си вземе почивка и да има малко време за себе си.

Братът на Джеймс Бърд Роджърс, Джон, постъпи много различно. Напротив на Джеймс, той показа истинска преданост към родителите си и пътуваше по 40 мили на ден от подготвителното си училище, за да може да остане вкъщи.

Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс И Джон Роджърс Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Няма ли да ми бъдеш съсед? (2018) / Tremolo Productions

За щастие, своенравният син се върна в семейното гнездо. Джеймс дори се върна в Кварталът на мистър Роджърс като възрастен с много специален гост, собствения си син. Но какво прави сега?

С какво се издържа Джеймс Бърд Роджърс?

Не знаем какво точно е направил Джеймс. Сега е на 60 години и води живот далеч от светлините на прожекторите. Той допринесе за документалния филм за баща си Няма ли да ми бъдеш съсед , пуснат през 2018 г., но освен това той остана в сянка.

Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Синове на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс И Джон Роджърс Синовете на Фред Роджърс: Какво се случи с Джеймс Бърд Роджърс и Джон Роджърс Мистър Роджърс: Това си харесвам (2018) / Fred Rogers Productions

Няма информация за съпругата на Джеймс Бърд Роджър, но той има син, който вероятно вече има собствено семейство. След смъртта на Фред Джеймс се оттегли, за да живее живот като семеен човек.

Въпреки че професията му е неизвестна, нетната стойност на Джеймс Бърд Роджърс му позволява да живее комфортно. Отчети за Net Worth на знаменитости че състоянието на Фред Роджърс е било 3 милиона долара, които той вероятно е разпределил между двамата си сина.

Новите поколения на семейството на Фред Роджърс се наслаждават тихо на своята „нормалност“ далеч от светлините на прожекторите, но се грижат наследството на Фред Роджърс никога да не бъде забравено.

Знаменитости
Популярни Публикации