Присила Пресли показва своята неостаряваща фигура в шикозни дънки по време на бягство с кучета в Бевърли ХилсПрисила Пресли сега изглежда толкова младежка, колкото преди десетилетия! Каква е нейната тайна?

Присила Пресли показа зашеметяващата си моделна фигура по време на небрежна разходка с домашни кучета. Възрастта няма власт над тази приказна жена!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 1 май 2017 г. в 9:10 ч. PDT

Облекло на Присила Пресли 2019

Присила Пресли знае как да удивлява тълпата всеки път, когато тя излезе публично. Няма значение дали е тържествено събитие или случайно бягство до кафене, Присила винаги изглежда фантастично.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Присила Пресли (@priscillapresley) на 20 септември 2019 г. в 17:38 ч. PDT

По-рано тази седмица феновете забелязаха Съпругата на Елвис Пресли по време на разходка в Бевърли Хилс. Звездата показа перфектната си фигура, докато извеждаше домашните си кучета на разходка.74-годишната Присила изглеждаше на всеки сантиметър икона на стил в риза в червено-черни райета, съчетана с черни дънки. Дамата допълни тоалета си с масивна чанта и стилни слънчеви очила.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Closer Weekly (@closerweekly) на 17 декември 2019 г. в 12:21 ч. PSTТайните за красота на Присила Пресли

Съгласете се, че не всяка жена може да изглежда толкова страхотно на тази възраст. Каква е тайната на Присила?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 1 февруари 2017 г. в 15:46 ч. PST

Звездата редовно посещава уроци по йога и казва, че йога я кара да се чувства по-добре. Присила също не крие факта, че тя е направил процедури за лице.

Тя обясни:

Правя процедури за лице и се уверявам, че косата ми е завършена, но аз съм в Холивуд, където става въпрос за непрекъсната поддръжка, така че правя каквото трябва, за да работя.

Тя е красота и тя е грация! Тя е приказната и вечно млада Присила Пресли!

Знаменитости
Популярни Публикации