Тя е на 53 и страхотна: Хали Бери се присъединява към „No Bra Club“ с мокра тениска, за да отбележи рождения си денПоследни актуални новини Тя е на 53 и страхотна: Хали Бери се присъединява към „No Bra Club“ с мокра тениска, за да отбележи рождения си ден на Fabiosa

Хале Бери отпразнува 53-ия си рожден ден на 15 август, като заряза бельото си за развълнуваната снимка в Instagram.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Хале Бери (@halleberry) 14 август 2019 р. в 9:53 PDT

Носителят на Оскар реши да отиде за известна свобода, като остане без сутиени. Майката на две деца ни е дала цели за фитнес до този момент и този път ни даде целта да се освободим.

Тя надписа снимката в своя Instagram по отношение на 1966 г., годината на нейното раждане:

'Изравнен, около '66.'Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Хале Бери (@halleberry) 7 Сер 2019 р. в 3:15 PDT

На снимката Хале е седнала в тъмна стая с широко изпънати изваяни ръце, докато лицето й беше покрито от вълнообразната й коса. Тя беше с мокър бял потник с надпис „No Bra Club“, отпечатан на гърдите. Публикацията беше затрупана с коментари от нейни приятели и фенове.Другарката актриса Виола Дейвис написа:

„Честит рожден ден Хале! Каква красива душа си. Обичам те, сестричко.

Джада Пинкет-Смит се присъедини, когато добави:

'Честит рожден ден Beautyyyy,'

докато Киара пише:

'Честит рожден ден гореща мамо!'

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Хале Бери (@halleberry) 26 юли 2019 г. в 4:00 PDT

По същия начин много други пожелаха на звездата Жената котка честит рожден ден, въпреки че някои бяха твърде разсеяни от знойния образ.

Всъщност актрисата изглежда просто страхотно на своите 53 години и редовно публикува видеоклипове за фитнес. Тя написа в януарска публикация в Instagram:

„Мисля, че най-важната част от това да бъдеш здрав и в отлична форма до голяма степен зависи от това какво и кога ядеш.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Хале Бери (@halleberry) 5 юли 2019 г. в 11:04 PDT

Майката на две деца споделя няколко други предимства, включително подобрена памет, увеличено снабдяване с кислород, по-добра циркулация и др.

Пожелаваме на тази страхотна жена много щастлив рожден ден!

Популярни Публикации