33 години заедно: Любовната история на Мери Тайлър Мур и Робърт Ливайн- 33 години заедно: Любовната история на Мери Тайлър Мур и Робърт Ливайн - Знаменитости - Фабиоза

Мери Тайлър Мур беше емблематичната актриса, която промени начина, по който хората гледаха на една работеща жена през 70-те години. Тя е играла много роли, но повечето хора я помнят като очарователна и забавна от Мери Ричардс Шоуто на Мери Тайлър Мур . Но за разлика от известния си характер, Мери Тайлър Мур не беше против брака и имаше своя очарователна любовна история.gettyimages

Женена три пъти, легендарната актриса прекара последните 33 години от живота си с лекар от Ню Йорк Робърт Ливайн. И тяхната трогателна и вдъхновяваща история определено си заслужава да бъде разказана.

gettyimages

Животът ги събра през 1982 г., когато майката на Мери се разболя. Робърт беше лекарят, който дойде да прегледа жената вместо нейния редовен терапевт. В момента Мур е женен и се развежда два пъти. Нещо повече, той преживя един от най-лошите кошмари в живота й - смъртта на единствения й син Ричи.gettyimages

Нито дългата история на личните трагедии, нито фактът, че Робърт беше с 15 години по-млад от нея, не попречи на легендарната актриса да се влюби за трети път. Малко след първата си среща Мери и Робърт прекарваха всеки уикенд заедно.Двойката се ожени година по-късно, в навечерието на Деня на благодарността. По това време актрисата беше на 45, а съпругът й беше само на 30. Но беше очевидно, че двамата са влюбени и се грижат дълбоко един за друг.

Близки семейни приятели отбелязаха, че Робърт я е създал 'се чувствам ценен , ”Съобщава Хора .

gettyimages

Ливайн пътувал много със съпругата си, за да я подкрепя и да се грижи за нейното здраве: жената страдала от диабет тип I. По-късно те биха посветили много от своето време, усилия и ресурси на Фондацията за изследване на младежкия диабет.

Двойката никога не е имала свои деца, но съпрузите винаги са се грижили един за друг. В интервю с Развлечения Тази вечер , Мур каза, че е „ всъщност много щастлив човек Защото Робърт можеше да й повдигне настроението във всяка ситуация.

gettyimages

Прекараха заедно повече от 33 години. През януари 2017 г. легендарната актриса почина на 80-годишна възраст. Говорейки за покойната си съпруга, Робърт Ливайн каза:

Мери беше моят живот, моята светлина, моята любов. Пустотата, която чувствам без нея с мен, е без дъно. Тя беше природна сила, която яростно защити автономията си, дори когато здравето й се разпадаше. Мери беше безстрашна, решителна и волна. Ако се чувстваше силно за нещо или че има истина, която трябва да се каже, тя би го направила, независимо от последствията.

За Мери Тайлър Мур Робърт Ливайн беше любящ съпруг, грижовен мъж и скъп приятел, който никога не напускаше нейната страна. И след нейната смърт Левин все още обича жена си с цялото си сърце. Тяхната история още веднъж доказва, че няма пречки, които истинската любов не може да победи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин споделят историята на техния успешен и дълготраен брак

Любовна история

Популярни Публикации