34 невероятни години заедно: Сигорни Уивър и Джим Симпсън празнуват годишнината от сватбата сиПоследни актуални новини 34 невероятни години заедно: Сигорни Уивър и Джим Симпсън празнуват годишнината от сватбата си във Фабиоза

Сигурни Уивър и Джим Симпсън празнуват своите 34 годинитигодишнина от сватбата. Толкова е страхотно, че след повече от три десетилетия заедно любовта им продължава да става силна.неопределеноgettyimages

Честит юбилей, Сигорни и Джим!

Всички знаем коя е Сигорни Уивър - световноизвестна звезда и номинирана за Оскар актриса. Но Сигърни смята, че най-значимите й роли са добра майка и любяща съпруга.

На 1 октомври Сигурни Уивър и съпругът й Джим Симпсън отбелязаха 34-тетигодишнина от брака им. За първи път двойката се запознава през 1983 г. по време на театрален фестивал. Една година по-късно те завързаха възела.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Принц Уилям и Кейт Мидълтън празнуват своята седма годишнина от сватбатанеопределеноgettyimages

Джим и Сигурни споделят общи интереси и хобита. Дори са работили заедно във филма Момчетата , в който Симпсън беше режисьор.Някои хора казват, че може да е проблем за двойката, когато единият от съпрузите е по-успешен (особено ако е съпруга). Но това изобщо не е пречка за Уивър и Симпсън.

В едно от нейните интервюта, - спомни си актрисата как нейният „силен“ съпруг се справя с нейната популярност. Тя каза:

Той е силен мъж, за да бъдеш женен за някой известен, ти трябва да бъдеш. Той се справя с суетата с грация.

неопределеноgettyimages

неопределеноgettyimages

През 1983 г. това беше любов от пръв поглед за Джим и Сигорни, а днес, след 34 години брак, те все още имат тази блясък помежду си. Такива истории ни карат да вярваме в истинската любов.

Честита годишнина, Джим и Сигурни!

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Страхотна новина: Звездата от „хора от Аляска Буш“ Ной Браун е женен!

Популярни Публикации