Роузън Бар някога беше твърде заета със слава, за да помогне на дъщеря си с психиатрично лечение- Roseanne Barr някога беше твърде заета със слава, за да помогне на дъщеря си с психиатрично лечение - Celebs - Fabiosa

С рестартиране на Roseanne ситком , всички погледи отново паднаха върху Roseanne Barr. Тя е една от най-забавните комици. Тя обаче е не само популярна телевизионна актриса, но и майка на 5 години. И ако първата страна на Roseanne е доста осветена, другата остава малко в сянка.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Розана Бар просто хвърли ли сянка върху брака на Уенди Уилямс по време на интервю в нейното шоу?

Безразсъдни 17 и 3 брака

Роузън Бар беше само на 17 години, когато роди първото си дете, дъщеря Бранди Браун, която тя даде за осиновяване. По-рано тя реши да напусне училище, попадна в автомобилна катастрофа и имаше психически проблеми, като кошмари и загуба на паметта. Доста екстремен период от живота на Roseanne, нали?

gettyimagesПрез 1974 г. Роузън се омъжва за Бил Пентланд, от когото има три деца: Джесика, Джейк и Дженифър. Бракът им продължи 16 години. Двойката се развежда на 16 януари 1990 г. И само четири дни по-късно Роузане се омъжва за Том Арнолд. Символично те бяха заедно само 4 години.

gettyimagesНа 14 февруари 1995 г. Роузайн и нейният охранител Бен Томас се ожениха и по-късно получиха дете чрез ин витро оплождане. Двойката кръсти сина си Бък. През 2002 г. обаче Роузане подава молба за развод.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доналд Тръмп лично призовава Roseanne Barr да я поздрави за „огромния“ успех на рестартирането на Sitcom

Лоша майка?

Очевидно е, че въпреки славата на Роузайн, майката не е могла да намери много време за децата си. Една от дъщерите й Дженифър Пентланд обаче твърди, че Роузайн дори не е искала. Тя се оплака, че родителите не са помогнали на Дженифър с нея психични проблеми , докато тя е била в психиатрично заведение. Тя обвинява славата на мама за липса на внимание:

Майка ми беше погълната от слава и тя трябваше да продължи, защото плащаше сметките.

чрез GIPHY

Съединение

Има обаче и друга страна на популярността. Изоставената дъщеря на Роузън Бранди Браун е намерена през 1989 г. 18-годишното момиче не се ядосва на майка си и с радост се събира със семейството. Двамата се разбраха, тъй като Бранди дори стана помощник-продуцент на Roseanne шоу по късно.

gettyimages

65-годишната Розане Бар излиза с гаджето си Джони Арджент вече 15 години. Майката има добри отношения с децата си и все още се справя отлично в шоубизнеса. Предполагаме, че Roseanne най-накраянаправи избор в полза на семейството.

Вися със сина си Бък, последвайте го @ bucktfor3 #roseanne

Публикация от Roseanne Barr (@officialroseannebarr) 4 Сен 2016 в 11:23 PDT

В крайна сметка семейството не е ли най-важното нещо в живота ни?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джон Гудман обяснява как съпругата му „Roseanne“ му е помогнала да победи алкохолизма преди много години

Roseanne Barr
Популярни Публикации