Актьорът Джерард Бътлър казва кой е по-добрият целуващ, Анджелина Джоли или Дженифър Анистън- Актьорът Джерард Бътлър казва кой е по-добрият целувач, Анджелина Джоли или Дженифър Анистън - Знаменитости - Fabiosa

Откакто Брад Пит напусна жена си, Дженифър Анистън , за Анджелина Джоли имаше някакво съперничество между феновете на тези две невероятни актриси.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дженифър Анистън прави първата си публична поява след съобщението за разпадането

И благодарение на Джерард Бътлър, тази неофициална битка наскоро взе неочакван обрат.

Ирландският актьор изигра десетки сърцати роли на големия екран. И то просто се случи така, че той се снима и срещу Анистън, и срещу Джоли. През 2003 г. Бътлър и Джоли се появяват заедно във филма на Ян де Бонт Лара Крофт Tomb Raider: Люлката на живота .gettyimages

И седем години по-късно Джерард има шанс да работи с Дженифър Анистън. Двамата актьори изиграха главните роли в комедията на Анди Тенант Ловецът на глави .Освен това, тъй като и в двата филма имаше някои интимни сцени, Джерард Бътлър знае от първа ръка какво е да целунеш всяка от тези разкошни жени. И беше само въпрос на време някой да го удари с големия въпрос: Кой се целува по-добре?

Пледирайте петия

Наскоро Джерард Бътлър се появи в популярния на Анди Коен Гледайте какво се случва на живо шоу. Когато стигнаха до т. Нар. „Моля се за петата“ част от шоуто, водещият започна да пита 300 звезда някои наистина неудобни въпроси.

И да, попита Бътлър коя от двете актриси се целува по-добре.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Как стана толкова стара?“: Фенове Баш Джейми Лий Къртис за нейния поглед към Златния глобус 2019

Въпреки че беше очевидно, че Джерард не очакваше да чуе този въпрос (и всъщност не искаше да отговори), той се отказа и посочи победителя. Можете ли да познаете?

чрез GIPHY

Съвсем неочаквано за много хора той всъщност избра Дженифър Анистън над Анджелина Джоли.

Дженифър Анистън. Просто те изненадвам.

Можете да гледате видеото по-долу, за да си припомните онази сладка сцена на целувка Ловецът на глави .

Също така можете да гледате как Джерард отговаря на този труден въпрос и да видите реакцията му с очите си.

Хората често правят сравнения между Дженифър Анистън и Анджелина Джоли . The Приятели звезда беше омъжена за Брад Пит за пет години. По това време хората ги смятаха за перфектния мач.

Двойката обаче се раздели през 2005 г. и само година по-късно Джоли и Пит посрещнаха първото си общо дете, Шило Нувел .

След като бяха заедно в продължение на седем години, Брад и Анджелина най-накрая завързаха възела през 2014 г. За съжаление бракът им продължи само две години и в края на 2016 г. Джоли подаде молба за развод.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 12 години любов внезапно завършени: Любовната история на Брад и Анджелина

Дженифър Анистън Анджелина Джоли Джерард Бътлър
Популярни Публикации