Съвместимост Везни и Скорпион - Въздух + ВодаСъвместими ли са Везни и Скорпион? Тези двамата като двойка наистина се справиха при първата си среща. Ето защо в много случаи запознанствата преминават в по -дълбока връзка поради тяхната съвместимост, която е доста висока. От самото начало тези двама са много физически привлечени един от друг и въпреки това

Тези двамата като двойка наистина се справиха при първата си среща. Ето защо в много случаи запознанствата преминават в по -дълбоки отношения поради тяхната съвместимост, която е доста висока.

От самото начало тези двама са много физически привлечени един от друг и въпреки че това звучи малко повърхностно, това ги кара да се забелязват един друг.

Астрологията показва, че те се считат за противоположности един на друг. В този случай техните различия в крайна сметка стават доста допълващи се във връзката. Тези различия си помагат взаимно да преодолеят различни неща в живота си, тъй като едното подкрепя другото.

Везните са един от онези знаци, на които понякога е много трудно да вземат решения сами. Скорпионът в този случай може да влезе в живота им и да им помогне с вземането на решения. Те не само ще помогнат за решението, което трябва да се вземе, но и ще им дадат тласък, че трябва да направят това, което трябва да направят.

Скорпионът, от друга страна, е известен с това, че в себе си има противоречиви емоции. Понякога те наистина се нуждаят от помощ, за да се справят с контрастиращите емоции и чувства, които се въртят в ума им, а Везните са един от онези знаци, които могат да им помогнат да балансират вътрешното си аз.Как са влюбени Везни и Скорпион?

Везните и Скорпионът имат малко работа, преди да успеят да влязат в по -дълбока връзка помежду си. Както казахме по -рано, те имат почти противоположни черти.Скорпионът е тип човек, който, когато са във връзка, влагат в него всичко, което могат. Почти сякаш вярват, че нещата трябва да бъдат всичко или нищо, особено в отношенията.

От другата страна на нещата, Везните понякога се нуждаят от малко натиск, за да помогнат на нещата да преминат в по -дълбока връзка. Това е нещо, което самият Скорпион може да открие, че ще им влезе под кожата, тъй като те искат това всичко или нищо.

Обикновено първо ще започнат като приятели и след това ще преминат към любовници. Цялостният чар на Везните ще бъде това, което ги доближава до Скорпиона. Истинският въпрос се свежда до това кой ще направи първия ход, за да превърне това в действителна връзка.

Това би било една от основните неуспехи, с които те ще се сблъскат като двойка, и тази, която се счита за крайното изпитание, което ще трябва да преодолеят. Ако и двамата смятат, че този неуспех е проблем, или те са в състояние да го преодолеят, те имат бъдеще заедно.

Известно е, че Скорпионът е доста откровен и остър, когато става въпрос за техните начини. Хубавото обаче е, че ако тези двамата влизат в спор помежду си, Везните сами ще могат да облекчат напрежението помежду си. Това ще насърчи по -стабилни отношения, с повече мир помежду им, а след това и борба.

Като цяло тези двамата могат да бъдат много добра двойка, ако могат да работят върху различията си и да ги направят положителни. Ако вземете стабилността и баланса на Везните и добавите това към силата и енергията на Скорпиона, тогава търсите сила, с която да се съобразявате.

Искате задълбочено ръководство за мач Скорпион Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени Везни | Влюбен Скорпион

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Потайността на Скорпиона оставя Везните да гадаят твърде често, за да установят връзка.

Селия: Вървете внимателно или ще обидите чувствителната природа на Скорпион. Възхищавате се на изложените мнения на Скорпион, въпреки че понякога ги смятате за несправедливи.

Джен: Тук сте срещнали мача си. Скорпионът е също толкова интензивен, колкото и вие. Имате двойствени личности, една минута щастлива, а следващата тъжна. Скорпионът няма да има проблеми с вас, което прави това хубав мач. Вие двамата трябва да се комплиментирате много добре. Наистина не е нужно много, за да работи тази, просто идва естествено.

Лидия: Това може да бъде много секси и желано съвпадение за всеки, който гледа. Изглежда, че и двамата сте много в хармония помежду си, както на сексуално ниво, така и на по -интимно ниво. Сексът никога не може да бъде бърз и приключи за секунди за вас двамата, което просто не би било достатъчно за никой от вас! Ще се наслаждавате на нощи сами, изнасяйки свещите и предприемайки действия в спалнята приятно и бавно, за да се насладите на всеки споделен момент. Извън спалнята можете да имате проблеми със Скорпиона, който се опитва да определи промените в рамките на Везни. Настроенията могат да се разменят и променят толкова бързо, особено с неща, които са толкова близо до сърцето, като семейство и работа.

Скорпионът трябва да завладее тези области бавно и да е наясно, че може да стъпват по тънък лед, когато дават мнение! Везните трябва да наблюдават малко флирта със Скорпион, тъй като те могат да станат много ревниви, но колкото повече време прекарвате навън, толкова повече Скорпионът ще свикне.

Лора: Везните може да открият, че Скорпионът е малко опасен в началото, но в това се крие интригата. Везните обикновено са любопитни, като същевременно са привлечени от силата на типовете характери, а Скорпионът има много от това, което може да заобиколи. Скорпионът ще бъде трудно да устои на деликатната, учтива и доста невинна личност на Везни. Везните обаче също са снабдени с вътрешна сила, която Скорпионът в крайна сметка ще открие. В този повратен момент Скорпионът ще даде на Везните известно заслужено уважение. Интензивността на Скорпиона в тази връзка държи Везните на пръсти и ще продължи да проявява пик на интерес - осигурявайки на Скорпиона да си спомня да държи това жило под контрол.

Трейси: Скорпионът и Везните могат да бъдат добър мач, ако се разбират и Везните ограничават склонността към флирт. Везните често естествено работят усилено за хармония и ако Скорпионът е доминиращият партньор, това може да бъде много съвместим мач.

Хайди : Първоначално Везните могат да бъдат пометени от страстен Скорпион, но след като настроението на Везните просветне, Скорпионът променя мелодията. Скорпионът може да бъде притежател, на което в началото Везните могат да се радват или дори да се забавляват. С течение на времето обаче двамата биха могли да се разочароват един от друг. Ако не открият общ език, Везните може да търсят все повече и повече външни интереси, променяйки притежанието на Скорпион в негодувание.

Кели: Тази връзка може да бъде много трудна, тъй като тези двамата имат много различни подходи към живота. Скорпионът може да намери Везните за много студени и неемоционални, докато Везните за Скорпиона могат да бъдат твърде емоционални и крайни.

Маркъс : Скорпионите страхотен усет за интензивност и драма често могат да объркат и объркат внимателно балансираните Везни. Везните в никакъв случай не са готин и безчувствен човек, просто Скорпс често може да бъде интензивен до степен да бъде плашещ. Откъснатата отчужденост на Везните понякога може да вбеси притежателския Скорпион, точно както настроението на Скорпион, и тайните начини могат да извадят Везни от равновесие. Тези различия не са монументални и емоционалните връзки между вас двамата са много силни.

Дейвид: Въпреки че и двамата копнеят за романтика, Скорпионът желае емоционална интензивност (и може би мелодрама), докато Везните предпочитат по -спокойна любов. Привличането ще бъде там, но може би няма дългосрочен потенциал .

Мъж Везни и жена Скорпион

Жените Скорпион обичат да ръководят и командват и Паунд мъже обичат да се вдъхновяват и влияят от доминиращата природа на другите. Все пак може да има много конфликти въз основа на естеството на тези зодии. Везните смятат, че другият партньор се нуждае от помощта му, докато Скорпионът е с постоянен и упорит характер и ще реагира на всеки опит да промени отношението си. Жена Скорпион в крайна сметка ще се отегчи от непрекъснатите опити на Везните да промени отношението и характера си. Междувременно Везните може да учат много от Скорпиона и цялостната връзка може да не е много перфектна и идеална.

Мъж Скорпион и жена Везни

Съвместният живот се цени и от двамата Жена Везни и мъж Скорпион и тази прилика може да бъде добра основа за връзката им. Жената Везни е благословена с естествена красота, която я прави привлекателна за мъжа си Скорпион. А Мъж Скорпион също е много защитен за своята дама и й осигурява сигурността, която тя желае. Без взаимна ръжда една връзка може да се срине, така че е необходима за правилното развитие на тяхната връзка. Конфликтите могат да възникнат, ако жената Везни е твърде убедителна в отношението си и разликата в техните начини на изразяване също може да създаде различия в тях.

Приятелство Везни и Скорпион

Много подскачане и блясък през цялото това приятелство.

Връзка Скорпион и Везни

Като влюбени:

Ще пулсирате от страст.

Дългосрочна връзка:

Трябва да балансирате един друг много добре.

Краткосрочна връзка:

Опознаването ще бъде изживяване във вълнение и нервна енергия.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Везни | Запознанства със Скорпион

Везни и СкорпионСекс

След няколко месеца заедно ще можете да напишете наръчник за любовници.

везни и скорпион сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Везни в леглото | Скорпион в леглото

Съвместимост на Скорпион с Везни по всички точки:

Били ли сте във връзка Скорпион-Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на Скорпион | Индекс на съвместимост на зодиака

скорпион + везни

Популярни Публикации