Срещу всички шансове: Най-малката жена в света, Стейси Хералд, роди три деца въпреки медицинските ограничения- Срещу всички шансове: Най-малката жена в света, Стейси Хералд, роди три деца въпреки медицинските ограничения - Вдъхновение - Fabiosa

Роденият в Кентъки Стейси Хералд е най-малката жена в света на 2 фута 4 инча и лекарите вярват, че ще бъде почти невъзможно за нея да се опита да има дете, но тя е победила шансовете и е имала три.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Просто не мога да повярвам!“: Оцелелият от рак на гърдата с 1% шанс за зачеване, надвишава шансовете

Osteogenesis Imperfecta

44-годишната Стейси е само 2 фута 4 инча, защото страда от състояние, наречено Osteogenesis Imperfecta (OI). Този медицински дефект я спря да нараства значително, защото има кости, които лесно се чупят.Това състояние възниква, когато един от няколко гена е дефектен. Те влияят върху начина, по който тялото произвежда колаген, ключов укрепващ костите материал.

Вдъхновяващият живот на Стейси

OI се проявява по различни начини, вариращи от загуба на слуха до чупливи зъби, в случая на Стейси тя я накара да има късо, малко тяло. Но, както показва нейната история, състоянието не определя живота й.Омъжена е за мъж, който е 5 фута 9 инча и води нормален живот.

2-минутни факти / YouTube

Майката на 3 е обвързана с инвалидна количка и по време на бременността й трябваше да бъде прикована за легло за дълги разтягания, но тя трябваше да разчита на съпруга си.

2-минутни факти / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оцелелият от рак на гърдата изпраща над 60 000 вдъхновяващи писма до пациентите, борещи се с това тежко заболяване

Тя благодари на родителите си за този дух на умение, тъй като те казаха, че може да постигне всичко, което расте.

Бебета чудо

Дори майката на Стейси обаче беше сигурна, че дъщеря й няма да оцелее през първата бременност, докато бебето не се роди. Фактът, че две от децата й са наследили рядкото й състояние, не е помрачил радостта им.

Вдъхновяващата майка на три деца признава, че нейните раждания са чудеса. Тя се е противопоставила на шансовете през бременността и децата й живеят нормален живот.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Бостънски маратон: Хората бяха впечатлени от този оцелял от рак, който рискува живота си, за да достигне финалната линия за благотворителност

Деца
Популярни Публикации