По-големият син на Андреа Бочели Амос е пораснал и изглежда изключително красив! Дали той също е талантлив художник като негов баща и брат?Последни актуални новини По-големият син на Андреа Бочели Амос е пораснал и изглежда изключително красив! Дали той също е талантлив художник като негов баща и брат? на Фабиоза

Не е тайна, че Андреа Бочели се жени два пъти. През 1992 г. италианската певица се срещна с Енрика Cenzatti, която в крайна сметка стана майка на двамата им невероятно красиви и талантливи синове, Amos и Matteo.Двамата го нарекоха да се откаже 10 години по-късно, през 2002 г. Същата година Андреа Бочели се срещна с втората си съпруга Вероника Берти, която стана негов мениджър и майка на дъщеря им Вирджиния през 2012 г. Сега, родът на Бочели е пълен с взаимно!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Андреа Бочели (@andreabocelliofficial) на 22 ноември 2018 г. в 6:07 ч. PST

Амос Бочели

Хората познават най-вече втория син на Андреа, Матео Бочели, тъй като често пеят заедно в перфектни дуети. Първото новородено Амос обаче е талантлив музикант.

Амос Бочели тръгна по стъпките на баща си и се обърна към красивия свят на музиката. 24-годишният младеж получи бакалавърска степен по пиано от Istituto Superiore di Studi Musicali L. Boccherini.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Matteo Bocelli Fan (@matteobocellifan) на 11 октомври 2018 г. в 7:00 ч. PDT

Точно като Матео, Амос е участвал няколко пъти с любимия си баща, но като пианист. Той обаче е най-вече член на борда на директорите на ABF Andrea Bocelli Foundation (благотворителна инициатива) и на Almud Edizioni Musicali (офис за бизнес и управление).Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bocelli FarmHouse (@bocellifarmhouse) на 22 февруари 2019 г. в 8:49 ч. PST

Амос Бочели е много талантлив пианист. През 2013 г. той придружава баща си за изпълнението му на живо Обичай ме нежно .

Амос работи и по последния албум на певицата Да през 2018 г. Той е пианистът в акустичната версия на песните тук съм (Аз съм тук) и Крилете на свободата .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Eugénia Vilar (@eugeniavascovilar) на 17 август 2017 г. в 13:52 ч. PDT

Амос беше само на шест или седем години, когато родителите му Андреа и Енрика се разведоха. Родителите обаче успяха да съучастват успешно двамата си невероятни синове.

Матео Бочели

Освен Амос, който е талантлив пианист, Матео е певец. В последния албум на Андреа Да (2018), има невероятен дует. Заглавието на сингъла Fall On Me отразява емоционалната връзка между баща и син, които бяха доста емоционални във видеото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Матео Бочели (@matteobocelli) на 20 октомври 2018 г. в 6:22 ч. PDT

Всъщност Андреа Бочели може да се гордее с двамата си пораснали синове Амос и Матео. И двамата изглеждат наистина талантливи, искрени, земни и усърдни. Освен това италианският тенор все още има дъщеря, която расте. Може би скоро ще чуем гласа й в дует с баща й и братята си!

Популярни Публикации