Великолепната дъщеря на Антонио Бандерас е легендарното копие на таткоПървата и единствена дъщеря на Антонио е родена на 24 септември 1996 г. в Испания.

Испанският актьор Антонио Бандерас е бил женен два пъти, но сега остава неженен. Той завърза възела с Мелани Грифит на 14 май 1996 г. в Лондон. Дуото се среща за първи път през 1995 г., докато снима Две много .Антонио БандерасГети изображения / Идеално изображение

След развода на двойката през 2014 г. те имаха красиво дете заедно, на име Стела. Първата и единствена дъщеря на Антонио е родена на 24 септември 1996 г. в Испания. Тя е стремителен модел и актриса, която веднъж е споделяла екрана с майка си в режисьорския дебют на Бандерас. Проправяйки си пътя в света на развлеченията!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MELANIE (@melaniegriffith) на 7 юни 2015 г. в 16:38 ч. PDT

Стела Бандерас сега

В момента младата дама посещава Южен Калифорнийски университет. Стела е израснала до разцепващия се образ на красотата на предците си в медийната индустрия, точно като майка си. Испанските й корени придават на образа й въртящ се вкус на нейната уникална привлекателност. И й подхожда доста удивително.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стела Бандерас (@stellabanderasgriffith) на 2 април 2018 г. в 11:21 ч. PDT

Не изглежда ли като предстояща холивудска дива?Тя прилича на баба си

Невероятно е да гледаш как децата порастват като родителите си. В този случай се е случил най-забавният синхрон, тъй като Стела изглежда доста подобна на известната си баба Типи Хедрен. Поразителната им прилика ще се разкрие още повече през следващите години!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BFI (@britishfilminstitute) на 19 януари 2018 г. в 8:57 ч. PST

Мнозина сигурно очакват нейния дебют в Холивуд. Споделете това, ако сте съгласни, че тя вече е суперзвезден материал!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Антонио Бандерас прилича на известната си баба Типи Хедрен

Популярни Публикации