Синът на CBS на Джули Чен е пораснал и е огромен образ на известната му майкаПоследни актуални новини Синът на водещия CBS Джули Чен е пораснал и е плюещ образ на известната си майка във Фабиоза

Джули Чен и връзката на Les Moonves винаги е била под микроскопа на медиите и честно казано, имаше доста скандали. Първо, те започнаха да се срещат, когато бившият CBS Главният изпълнителен директор все още беше женен за отчуждената си съпруга.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 19 септември 2018 г. в 15:45 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Има ли сексуални твърдения срещу съпруга си, Les Moonves, Причината Джули Чен напуска „The Talk“?

И не много отдавна, Moonves трябваше да премине през разследването, което включваше твърдения за сексуални нарушения. В резултат на това CBS председателят се оттегли и Чен взе почивка от едно от предаванията , Разговорът, да издържа съпруга си.

Котва на CBS Джули ЧенgettyimagesНо има поне едно нещо, което със сигурност озарява дните на Лес и Джули - синът им Чарли. Въпреки че домакинът никога не е искал да има деца, всичко се е променило с брака с Moonves.

Котва на CBS Джули ЧенgettyimagesЧарли е роден през 2009 г. И сега той е плюещият образ на Джули! Изглежда момчето не е взело нищо от баща си, тъй като споделя същите черти на лицето като красивата си майка.

Толкова е пораснал, че времето лети твърде бързо!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 17 май 2018 г. в 12:32 ч. PDT

Но изглеждащият външен вид не е единственото нещо, което споделят Чарли и Джули. Точно като Голям брат домакин, синът й се опитва да избягва корените си. Когато беше дете, Джули чувстваше, че не се вписва в обществото, затова се опитваше да асимилира, звучи и изглежда като другите деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 31 декември 2017 г. в 15:26 ч. PST

По подобен начин момчето не се интересува от изучаването на родния език на майка си, мандарин. Но тя все още се надява той да достигне етап, в който ще иска да влезе в контакт с китайските си корени. Както тя каза US Weekly :

Той е на тази възраст, където се опитва да разбере какво означава това. Знам, че ще стигне до етап, в който ще съжалява, че не е научил езика и го е говорил свободно от малък.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JULIE CHEN (@juliechencbs) на 27 декември 2017 г. в 15:10 ч. PST

Какво мислите, важно ли е да сте топло към вашия произход?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Децата винаги са на първо място“: Как Джули Андрюс чудесно управлява майчинството с кариерата си

Популярни Публикации