Кънтри звездата Джош Търнър е щастливо женен от 15 години: Запознайте се с Дженифър Форд, жената, която плени сърцето муДжош Търнър и съпругата му Дженифър Форд са щастливо женени от 15 години. Запознайте се с дамата, която плени сърцето на певеца.

Номинираният за награда 'Грами' певец Джош Търнър е щастливо женен повече от десетилетие. Коя е късметлийката, която плени сърцето на кънтри звездата?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 14 февруари 2019 г. в 14:07 ч. PST

Търнър е американска страна и певец на госпел. Роден в Южна Каролина, Джош започва да пее бас и баритон в хорове. В ранна възраст той основава евангелска група, наречена Благодарни сърца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 8 юни 2019 г. в 13:14 ч. PDT

От 2001 г. той има страхотна кариера както в кънтри, така и в госпъл музиката. Търнър е спечелил няколко номинации, включително Грами. Певицата успешно оглави класациите за сингли в страната.Джош Търнър и Дженифър Форд

Певецът се срещна с прекрасната си съпруга Дженифър Форд в университета Белмонт в Нешвил през 1998 г., когато се премести в училището. Джош малко не знаеше, че по това време ще направи повече, отколкото да продължи образованието си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 28 октомври 2018 г. в 14:35 ч. PDTТърнър си спомня, когато срещна Дженифър в книгата си, Човешки неща: Мисли за вярата, семейството и бащинството, казах:

Срещата с нея не беше планирана или очаквана, но приятелството ни се чувстваше съвсем различно. За първи път бях наистина на облак девет. Не мога наистина да обясня това време, освен да кажа, че беше невероятно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 27 юни 2019 г. в 10:23 ч. PDT

Двойката взе връзката си бавно. След като се срещаше години наред, Търнър зададе въпроса, след като изсвири песен, която написа за нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 12 май 2019 г. в 7:09 ч. PDT

Джош и Дженифър, които казаха „аз” пред 500 гости през юни 2003 г., споделят четирима синове, Самюъл Хоук, Марион Крофорд, Колби Линч и Хамптън Отис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 7 ноември 2017 г. в 18:03 ч. PST

Що се отнася до тайната на техния блажен и щастлив брак, Джош в интервю за Ботушът казах:

Просто да сме приятели и да общуваме. Както всеки друг, от време на време трябва да си почиваме един от друг, за да можем да се наслаждаваме на времето, в което сме заедно, но винаги сме били приятели и тя е най-голямата ми мажоретка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Търнър (@joshturnermusic) на 2 април 2017 г. в 21:35 ч. PDT

Джош и Дженифър имат любов, издържала изпитанието на времето. Пожелаваме на съпрузите никога да не губят онази уникална блясък помежду си!

Знаменитости
Популярни Публикации