Диетата на Емили Ратайковски: какво яде моделът и как упражнява, за да накара тонизираното си тялоЕмили Ратайковски изглежда във форма и здрава. Вижте как Емили използва диетата си, тренировките и много други, за да бъде най-добрата.

Емили Ратайковски винаги изглежда невероятно. Трудно е да липсва тонизираното й тяло и перфектната кожа. В същото време тя изглежда здрава и извита, за разлика от стереотипния кльощав модел. И така, ето въпроса, който ни направи любопитни. Какво яде Емили Ратайковски, за да се поддържа във форма? А какво ще кажете за нейната рутинна тренировка? Диетата на Емили Ратайковски е необичайна и просто няма да повярвате какво яде за вечеря!Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображение

Диетата на Емили Ратайковски

Закуска

Да започнем от самото начало. Какво яде Емили Ратайковски на закуска? Моделът обича да има много въглехидрати сутрин. След като разказа Harper's BAZAAR US :

Всеки ден отивам в Blacktop Coffee и взимам сладкиша, наречен kouign-amann, с черното си кафе. Винаги се правя, че не знам какво получавам. Аз съм като: 'Хм, хмм, предполагам, че ще получа ... kouign-amann?' Те са като 'Ъ-ъ-ъ.'

Обяд

В сравнение с обичайната си закуска, Емили се опитва да поддържа обедите си леки.Говоря на Harper's BAZAAR US, тя призна:

Обядът обикновено е салата или сандвич. Ако съм на снимачна площадка, ще имам кетъринг, но се държа добре с тези неща. Лесно е да полудееш - те знаят как да те хранят.Докато Емили е голяма фенка на сладкиши, тя от време на време ще избягва снизхождението. Ратайковски обича да комбинира ястията си със зеленчуков сок. И това определено е здравословно!

Закуски

Емили е любител на сока, тъй като оценява добра комбинация от здравословни зеленчуци / плодове. Веднъж тя призна:

Обичам сокове от куркума и цвекло. Толкова е L.A., че не можете да го избегнете.

Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображение

Вечеря

И накрая, нека поговорим за типичната вечеря на Емили Ратайковски. Моделката рядко остава вкъщи за вечеря, тъй като използва този повод, за да общува с хората. Тя добави:

Вечерята е моето време да бъда социален и да наваксвам с хората. Обичам този италиански ресторант в центъра, наречен Bestia. Това е някак забавно ...

Ако моделът е в здравословно настроение, тя избира по-лекото хранене.

Ако се опитвам да бъда малко по-здрав, има Café Gratitude в центъра. Има невероятно суши на това малко място, наречено Мако в Малкия Токио.

Десерти

А любимата ни част е за десертите. Ако има нещо, което Емили не може да премахне от диетата си, това е торта. Инстаграмът й е изпълнен със снимки на полуядени десерти. Така че тя обича сладкиши или не? Емили обожава кексчета. Говорейки с Ел, тя каза:

Определено обичам добър кекс понякога, мисля, че е наистина важно да си дадеш почивка.

Основният й приоритет обаче е добре балансираното хранене. Тя продължи:

Обичам да го поддържам наистина балансиран, за да давам на тялото си енергия и освен това да съм здрав.

Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображение

Тренировката на Емили Ратайковски

Ако смятате, че Емили е тази, която религиозно посещава фитнеса си или има почти пристрастяване към тренировките с тежести, тогава не бихте могли да сгрешите повече. Моделът просто мрази интензивните тренировки, тя предпочита дейности, които не изискват твърде много усилия. В интервюто си за InStyle тя каза:

Не съм голям фитнес човек. Наистина ми харесва да съм навън и да правя йога, затова правя много туризъм в Лос Анджелис и имам йога студио наистина близо до къщата ми, в което ходя веднъж седмично.

Емили също добави:

Нямам треньор ... Просто не съм луд фитнес човек. Определено съм отстъпник в бранша.

Впечатлени ли сте? Е, тази наследственост (не храна) вероятно е най-вече зад перфектната форма на Емили. Но все пак обичаме нейната диета и тренировка? А ти? Споделете вашите мнения в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации