Двойка със синдром на Даун се отвори в борбата си да имат деца, когато дори семействата им бяха противПоследни актуални новини Двойка със синдром на Даун се отвори в борбата си да имат деца, когато дори техните семейства бяха срещу Fabiosa

Ние силно вярваме, че хората, родени със синдром на Даун, заслужават същите права като останалите от нас. Млада двойка със синдром на Даун отчаяно искаше да има деца. Но какво биха могли да направят, ако дори собствените им родители не подкрепиха решението им?Борба за родителска мечта

Майкъл Кокс и Тейлър Андертън излизат от две години и се сгодяват за една. Както всяка друга млада двойка, Майкъл и Тейлър искаха да имат собствено голямо семейство. Майкъл каза, че иска да има четири деца - три дъщери и един син.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майка побесня, след като 15-месечният й син беше отхвърлен от рекламна кампания „Защото той има синдром на Даун“

Но когато сте двойката със синдрома на Даун, не е толкова лесно да осъществите родителската си мечта.

И двете им семейства казаха, че са научили децата си да следват мечтите си, но не са могли да подкрепят желанието си да имат собствени деца някой ден.

Майката на Майкъл каза:

Само си представете, че и двамата ви родители имат синдром на Даун. Те не можеха да имат работа и не можеха да карат кола и не можеха да разберат домашните по математика.

'Всичко е свързано с любовта ...'

Тейлър и Майкъл имаха друго мнение. Тейлър обясни, че не е трудно да отглеждаш деца, защото всичко, от което се нуждаят, е любов и подкрепа.

Влюбените птици обаче последваха съветите на родителите си и се съгласиха да забавят брака си за известно време. Въпреки това те не се отказаха от мечтата си да имат деца в бъдеще.

За съжаление Майкъл и Тейлър вече не са заедно като двойка, но все пак се подкрепят. Младежите се надяват някой ден да намерят своите сродни души и кой знае, може би мечтата им да станат родители ще се сбъдне. Надяваме се да е така!

Двойките със синдром на Даун не трябва да се стерилизират!

Въпреки че Майкъл и Тейлър вече не са двойка, тяхната история постави във фокус важна тема. Трябва ли хората със синдром на Даун да станат родители?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Майка на първо бебе Гербер със синдром на Даун все още вярва в човечеството

Адвокатът на хората с увреждания, Мишел О'Флин, каза, че решението за родителство трябва да бъде на двойката.

Телата им, техният избор!

Освен това познаваме редица случаи, когато жена със синдром на Даун достави нормално дете.

В Австралия, постоянна практика на принудителна стерилизация на момичета и жени с увреждания все още е под обстрел. Някои хора смятат за акт на насилие и изтезания, че жените със синдром на Даун могат да бъдат лишени от правото си на майчинство.

чрез GIPHY

Тази противоречива тема изисква обществена осведоменост и не трябва да се пренебрегва. Това, което със сигурност знаем, е, че хората с увреждания заслужават да имат същите права като всички останали.

Какво мислите за всичко това? Моля, споделете вашите мнения с нас.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Успехът е най-доброто ми отмъщение!“: Жена, която беше подпалена поради ревност, казва, че няма време да мрази нападателя си

Деца Синдром на Даун
Популярни Публикации