Елвис Пресли и домашни любимци: Малко обсъжданата любов, която имаше към животните- Елвис Пресли и домашни любимци: Малко обсъжданата любов, която имаше към животните - Знаменитости - Фабиоза

През 60-те години, преди Майкъл Джексън да хипнотизира света с лунната си разходка, Елвис Пресли забавляваше целия свят. Той украси сцената с такава елегантност и музиката му толкова завладяваща, че той не само се превърна в успешен художник, но и се превърна в рицарска броня за повечето жени.„Най-сетне пролетта е тук, пролетна треска, сърцето ми бие бързо.“ #TuesdayTunes #ElvisPresley

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 21 март 2017 г. в 9:13 ч. PDT

Животът на сцената често се различава от живота извън сцената за много известни личности, това не беше различно и за Елвис.

Елвис и неговите домашни любимци

Какво мислите, че би направил извън сцената? Свириш на китара, прекарваш часове в пеене в студиото или с неговата група?Наруши правилата, след това счупи рекордите. # TheKing #Elvis

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 15 ноември 2017 г. в 15:39 ч. PSTНе. Той обичаше домашните любимци и ги смяташе за семейство. Той купи имение Грейсленд в Мемфис, Тенеси и това не само стана негов дом, но и дом на много животни, които Елвис отглеждаше приживе.

За Graceland

За имението си Елвис купува коне, гъски, котки и други домашни любимци. Той също така украси стаята си с плюшени мечета, много от които получи от бълнуващи фенове.

Ти не си нищо друго, освен куче куче. #NationalDogDay #ElvisPresley

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 26 август 2017 г. в 13:35 ч. PDT

Докато животните бяха на полето през деня, змиите не получиха шанс. В един момент беше записано как той буквално е пуснал змия от имота си с пушка.

По едно време той получи шимпанзе, което в крайна сметка стана толкова известно, колкото и той, не само поради близостта на животното с Елвис, но и защото животното само по себе си също имаше свое собствено поведение и хумор, които изумяваха и създаваха дискомфорт на другите.

„Цялото това движение за мен беше също толкова част от музиката, колкото и думите, които пеех.“ # Елвис

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 10 февруари 2017 г. в 12:56 ч. PST

Най-добрите подаръци

Когато правят специални подаръци на близки, хората могат да дават напитки, дрехи, парични подаръци и много други. На тези, които Елвис обичаше и се грижеше лично за тях, той им даде своите домашни любимци. Той имаше цяла къща, пълна с тях. Това беше неговият собствен начин да изрази любовта си към хората.

Ако Елвис беше жив днес, той щял да защитава правата на животните, като гарантира, че те се пазят в безопасност и че всеки дом го приема.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дълбоката любов на Парис Джаксън към животните е един от многото причини, поради които хората я харесват

Домашни любимци
Популярни Публикации