Най-зашеметяващите торти в света? Разкрити са мистериозните торти, сервирани на сладкарския готвач Дъф ГолдманПоследни актуални новини Най-зашеметяващите торти в света? Тайнствени торти, поднесени на сватбата на готвача на сладкиши Duff Goldman, разкрита на Fabiosa

Интернет се побърка заради сватбените торти на Дъф Голдман. Бившият Ace of Cakes звезда и Хранителна мрежа сладкарят се ожени за любовта на живота си Джона Колбри и избра неконвенционален тема.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Johnna Goldman (@letushear) на 24 януари 2019 г. в 16:12 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-бляскавите и вкусни кралски сватбени торти през историятаСтранни гости на сватбата

Голдман и съпругата му омъжена Природонаучен музей в Ню Йорк с някои много специални скелети, присъединяващи се към гостите, за да станат свидетели на церемонията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Duff Goldman (@duffgoldman) на 21 януари 2019 г. в 16:27 ч. PSTУслугата почете Goldman’s Еврейска история и религия, и зашеметяващата булка Джона Колбри накара дядо си да служи на християнската церемония. Но когато ставаше въпрос за тортите, Голдман поведе гостите на разходката на живота им.

Най-зашеметяващите торти в света?

Той отдаде почит на булката си с хипнотизиращо торта реплика на нея BHLDN рокля. Гостите също бяха почерпени с a нереален изложба на природата и дивата природа, окачена на покрива, и най-необичайното творение: торта с 4 нива, заледена с картофено пюреПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Този канадски готвач създава хипнотизиращи торти, които приличат на скъпоценни камъни! Каква е нейната тайна?

Потребителите на Twitter са изумени от избора на двойката в сватбените торти, но са особено удивени от бялата торта. Това е просто хипнотизиращо и в Twitter Goldman потвърди какво влезе в изумителното творение.

Бихте ли пробвали тези торти на Duff Goldman по всяко време в бъдеще?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо готвачите покриват маслото с чаша и още 5 трика за готвене

Популярни Публикации