Пат Харингтън-младши звезда „Един ден поред“ беше горд баща на 4 деца: Как изглеждат тези сладури сега?Последната актуална новина „Един ден в даден момент“ звездата Пат Харингтън младши беше горд баща на 4 деца: Как изглеждат тези сладури сега? на Фабиоза

Американският актьор Пат Харингтън-младши, известен най-вече с ролята си на строителен надзирател Дуейн Шнайдер CBS ситком Един по един ден, почина през 2016 г. на 86-годишна възраст.

Следвайки стъпките на баща си, Пат преследва кариера в развлеченията след завършването на колежа.Първата му съпруга

The Един по един път звезда трябваше да се жени два пъти. Първият му брак беше с Марджори Ан Гортнер в продължение на повече от три десетилетия. Двойката имаше деца - Треса-Кейтлин, Майкъл, Тери и Патрик.Децата на Пат Харингтън-младши

И четирите деца на Пат са израснали с голяма кариера и приличат поразително на покойния си баща. Децата на актьора са наистина горди, че са имали невероятен баща, който ги е вдъхновил да правят повече и никога да не се отказват.Патрик е рекламен директор, докато брат му Майкъл е актьор. Третият син, Тери стана пианист и композитор, а Треса-Кейтлин - балерина.

Трагична смърт

Актьорът, който имаше болестта на Алцхаймер, за съжаление почина в Лос Анджелис, Калифорния на 86-годишна възраст. Преди смъртта си получи малък мозъчен кръвоизлив след падане и прекара три седмици в болница и старчески дом.

Те наистина поразително приличат на баща си! Съгласни ли сте с него?

Популярни Публикации