„Аз не съм страхотен съпруг“: звездата на „Крокодил Дънди“ Пол Хоган знае, че е виновен за 2-те си неуспешни брака



Последната актуална новина 'Аз не съм страхотен съпруг': Звездата от 'Крокодил Дънди' Пол Хоган знае, че е виновен за 2-те си неуспешни брака във Фабиоза

Пол Хоган е най-известен на феновете като смелата и харизматична звезда на Крокодил Дънди . Той успя да постигне огромна слава през кариерата си, но личният му живот оставя много да се желае.



Гети изображения / Идеално изображение

Първият брак на Хоган с Ноелин Едуардс се срива през 1986 г., тъй като той се влюбва и в крайна сметка се жени за неговата звезда Линда Козловски. Но техният съюз също не издържа и Линда подаде молба за развод неочаквано през 2013 г.



Гети изображения / Идеално изображение

Прозрение за неуспеха на Пол Хоган в любовта

Пол Хоган се запознава с първата си съпруга Ноелен, докато работи като спасител в плувен басейн. Той беше на 19, когато се ожениха през 1958 г. В известен смисъл Хоган призна в интервю за ХОРА връзката го подтикна да узрее:



Бях масивен флирт, харесах я и тя ме хареса и се оженихме. Имах първия си син на 19. На 22 години имах трима сина, така че трябваше да порасна много бързо.

Двойката имаше пет деца заедно: синове Брет, Тод, Скот и Клей, както и дъщеря Лорън. И все пак те не бяха предназначени да издържат.



Гети изображения / Идеално изображение

Първият признак на неприятности е разводът на двойките през 1981 г. Те обаче се ожениха повторно през 1982 г., след като уредиха различията си, но това не продължи дълго. През 1986 г. Пол и Ноелин решават да се разделят отново, което става известно като един от най-грозните разводи на знаменитости в Австралия.

Пол дори призна, че не може да се справи с това да бъде женен:

Не съм страхотен съпруг. Добре съм рано.

Причината за неуспешния брак на Пол беше неговият Крокодил Дънди съ-звезда Линда Козловски. Хоган каза, че в началото не са се харесали:

Тя помисли, че съм малко отдалечен или малко затворен.

Гети изображения / Идеално изображение

Но нещо се случи по време на съвместната им работа. Режисьорът Питър Файман стана свидетел на влюбването на Пол и Линда:

Оказва се, че тази доста трудна асоциация се проявява във все по-близки и по-близки отношения чрез филма. Заснехме филма последователно, така че докато филмът продължаваше, те се разбираха по-добре. По странен начин много от това, което видяхме в ефир, беше истинският живот.

Гети изображения / Идеално изображение

Освен това Козловски беше напълно наясно и се страхуваше от семейното положение на Пол. Приятелят на актьора сподели следното:

Знаеше, че Пол е женен. Но беше неудържимо.

Линда и Пол завързаха възела през 1990 г., същата година, когато той финализира развода си с Ноелен. Двойката имаше син заедно и останаха женени 23 години.

Гети изображения / Идеално изображение

Козловски инициира развода, позовавайки се на непримирими различия. Тя се омъжи повторно през 2017 г. Пол Хоган остава неженен и до днес.

Популярни Публикации