Секс и съблазън на БлизнациСекс с Близнаци Близнаците са известни със своята двойственост и точно както се справят с живота, това важи и за начина, по който гледат на нещата, когато става въпрос за секс. Този знак се управлява от планетата Меркурий. Близнаците всъщност могат да бъдат изключителен любовник. Ако се окажат в обстоятелства, в които са достатъчно предизвикателни и развълнувани, ще откриете, че са много изобретателни и креативни в спалнята. Те не са тези, които наистина се фокусират върху повтарящи се или рутинни сексуални действия. Обикновено те са по -заинтересовани или загрижени да опитват нови неща през цялото време. Най -добрите партньори: Овен,

Близнаците всъщност могат да бъдат изключителен любовник. Ако се окажат в обстоятелства, в които са достатъчно предизвикателни и развълнувани, ще откриете, че са много изобретателни и креативни в спалнята.Те не са тези, които наистина се фокусират върху повтарящи се или рутинни сексуални действия. Обикновено те са по -заинтересовани или загрижени да опитват нови неща през цялото време.

Най -добрите партньори : Овен , Везни , Лъв , зодия Близнаци , и Водолей
Сексуална позиция на Близнаци : Фигура 8, изправен
Сексуално влечение на Близнаци: Силен, но краткотраен

Най -добрият от тях

Трябва да бъдат толкова изобретателни и находчиви, що се отнася до спалнята. Това е любовник, който не само ще внесе нови идеи с въображение в спалнята, но може и да е от типа партньор, който ще ви помогне да изпитате неща, които никога не сте опитвали досега.Най -лошият от тях

Това би трябвало да е така, че те са хладни или показват студенина в спалнята. Това е просто начинът, по който правят нещата (не всички, но някои). Те са тип любовник, който много повече се интересува от интелектуална стимулация, отколкото сексуален. Визуалните изображения наистина ги подлудяват.Колко често обичат да го имат?

Точно като техния знак, те са склонни да се люлеят и да се люлеят от един път в друг. Това е индивид, който, ако установи, че партньорът, с когото са, ги отегчава, те биха предпочели да не го правят толкова, колкото партньорът му би искал. Но ако те наистина се интересуват от партньора си, това е един от онези признаци, които биха искали да го имат през цялото време.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Близнаци в леглото

За какво да говорим

Започнете да им изразявате и да им говорите за това как се наслаждавате на момента. Кажете им, че сте отворени и използвайте тази възможност и време, за да затоплите настроението между вас двамата, като говорите за много палави неща, които искате да опитате. Доверете се на способностите си и използвайте силата си на чувственост и съблазън. Обикновено те се съблазняват през ума си.

Настройване на настроението

Това е човек, който наистина обича да има разнообразие в сексуалния си живот и различни видове стимулиращи моменти. Много от тези моменти са свързани и свързани с техния любовен език. Възползвайте се от шанса и предимството в тази ситуация, за да активирате въображението си. Вкарайте ги в ситуации, в които средата е цветна и ярка. Това е човек, който се радва на изненади в спалнята. Разбира се, това може да включва и използването на няколко различни позиции.

Нещата, които обичат

Те наистина се радват да могат да правят неща на неочаквани или уникални места. Както бе споменато по -рано, те се радват да бъдат изненадани, търсят действия, които не се въртят около правенето на планове. Така че най -добрият начин да ги хванете неочаквано и да изпомпвате кръвта е като се уверите, че действието, което и двамата имате, е непланирано или непланирано. Много е важно да се уверите, че всичко остава разнообразно и нещата винаги са вълнуващи. Това определено е знак, който не се справя добре, когато става въпрос за рутина. Те искат да имат тези наистина горещи моменти, които никога не са очаквали.

Какво да не правите

Що се отнася до този индивид, нещо, което трябва да сте сигурни, че не правите, е да му покажете, че имате липса на воля, когато става въпрос за това да му доставите удоволствие. Веднага щом действието започне между вас двамата, трябва да запомните, че те очакват то да бъде непрекъснато. Те са много вокални, така че ако започнат да виждат, че между вас има дълги моменти на мълчание, това може да охлади желанието на Близнаци в този момент. Това означава, че може да се наложи да започнете отначало, за да възстановите това напрежение.

Завързване

Да вкараш Близнаци в чувала означава да използваш остроумието и интелигентността си, тъй като това са черти, които секси Близнаци най -много привличат. Близнаците в леглото са рискови и пълни с приключения. Близнаците ще опитат всичко, което е забавно и стимулиращо, а експериментирането в леглото е норма за Близнаци. Сексуалните Близнаци имат постоянна нужда от скандалните и различни в леглото. Освен това, поради нуждата на Близнаците от нещо постоянно ново и различно, те не са неблагоприятни за множество партньори от същия или различен пол, стига да не им омръзне. Сексът на Близнаци може да включва люлеене, така че като партньор ще трябва да сте отворени за всичко в спалнята.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

сексуален порив на близнаци

Сексуални черти на Близнаци:

Когато става въпрос за Секс Близнаци , Близнаците не искат много. Те просто се нуждаят от някой, който ще стимулира ума им за страхотно време. Разбира се, тези умствени симулации трябва да имат малко проследяване, така че да бъдат привлечени от любовници с разнообразие в съзнанието им. Въпреки това, по -бързото на задната седалка на бърза кола може да направи деня им перфектен. Признайте си, този знак е универсален. Най -вече обаче сексът е психически спорт за тях. Актът започва в главата и върви надолу и наоколо. Привързаността и любовта не са непременно свързани със секса в съзнанието на Близнаци; може да изглежда така, сякаш изобщо нямат морал. Истината е, че местните жители на Близнаци имат свой собствен код, който трябва да спазват, и той често се основава на логика, а не на чувства.

Понякога свързани с бигамията и садизма, тогава мъжете и жените от този знак имат способността да се откъснат от чувствата си. Те често могат да водят две любовни връзки едновременно; друг път ще ги намерите да участват в ménage a Trois. Не забравяйте, че нещата, които другите смятат за странни, могат да бъдат много вълнуващи за хората Близнаци, тъй като те обичат да изпитват нови усещания. Готови да опитат почти всичко, те са прочели всички ръководства за секс.

Съблазняване на Близнаци

Ако сте скучни, тихи, по -скоро сдържани, тогава може да е трудно да привлечете вниманието на Близнаци или още по -добре да ги задържите в дългосрочен план. За да съблазните Близнаци, по-добре е да имате няколко остроумни реплики, които не са клише, трябва да можете да предизвиквате Близнаците си мислено, а думите са пътят. Близнаците са добри комуникатори, когато говорят, така че задавайте въпроси, много въпроси, просто се уверете, че говорят, когато говорят, това означава, че се забавляват добре.

Защо за първата си среща, защо не предложите ново занимание като урок по танци или дори туризъм, Близнаците обичат нови неща. Ако в града има нова гореща точка и случайно имате VIP достъп до безплатния бар, заведете го, за да го разгледате заедно. И двете Мъже Близнаци и Жени Близнаци лесно се отегчават, затова бъдете актуални! Добавете малко чувство за хумор, бъдете спокойни и ако се случи да ревнувате, задръжте тази ревност за себе си, говорите със знак Air, и точно като въздуха, те ценят свободата!

Само секс с вашите Близнаци ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Как да включите Близнаци

По отношение на това как да възбудите своя любовник Близнаци, имайте предвид, че този мъж и жена могат лесно да влязат в ролева игра. Робството и дисциплинарните сценарии могат да бъдат ключовата съставка, когато става въпрос за това, което ги възбужда. Усещането им за експериментиране обаче понякога може да отиде твърде далеч и те могат да бъдат уязвими за игри за сексуална сила.
Сексът и фантазията са тясно свързани с тях - хората, родени под тази зодия, обичат порнографията и секс играчките повече от всеки друг знак на зодиака. Освен това, ако искате да възбудите любимия си, можете да резервирате хотелска стая, която има голямо огледало на една от стените на спалнята. Идеята да се гледате в огледало по време на изпълнение е чудесно включване за Близнаците.

Ерогенна зона Близнаци

Що се отнася до ерогенните зони, може би най -чувствителните части на тялото са ръцете им. Искате ли да включите любовника си Близнаци? Смучете пръстите му един по един и след това целунете ръката му бавно до рамото. Ще видите как това ще включи сигналите за желание. Освен това те обичат да използват езика и устата му повече от всеки друг астрологичен знак. Оставете ги да ви разглезят с устните и езика си и скоро ще разберете, че те са експерти в това изкуство.

Близнаците винаги са в търсене на перфектния любовник и сексуално преживяване. Надяваме се, че след като го намерят, ще искат и ще стимулират всички сетива. Те искат нещо различно и нещо пълно. Не е много да питате, нали?

У дома | Други статии за астрология

защо Близнаците са толкова добри в леглото
Популярни Публикации