Джеймс Дийн загуби майка си заради рак на 9-годишна възраст и беше изоставен от баща си не след дългоАктьорът Джеймс Дийн трябваше да се справи с смъртта на майка си и изоставянето на баща си, когато беше само на 9 години. За него беше трудно да порасне, но той продължи и се превърна в успешен актьор. Вижте тъжната му история.

Родителите на Джеймс Дийн не бяха част от живота му, когато той растеше. Но по някакъв начин той успя да стане успешен актьор.Джеймс беше много известен със своите филми, но получи големи реквизити за ролята си на проблемния тийнейджър Джим Старк във филма Бунтовник без причина , издаден през 1955 г. Неговите таланти също бяха оценени, когато той играе Кал Траск в Източно от Едем и Jett Rink в Гигант .

Той постигна голям подвиг след смъртта си според съобщенията стана първият актьор, който получи посмъртна номинация за награда „Оскар“.Детството на Джеймс Дийн

Този легендарен актьор имаше проблемно детство. В неговия биография , пишеше, че майка му се е разболяла и е починала поради рак, когато е бил на девет години. Тогава баща му го накара да се премести в Индиана, за да живее при леля си и чичо си.Докато е там, той преследва любовта си към изкуствата и продължава да превъзхожда дебатите и драмата.

Дарвин Портър, автор на Джеймс Дийн - Утре никога не идва , каза на UK Express че Джеймс се превърна в нещо като холивудски бунтовник, докато изграждаше кариерата си.

Смъртта на майката на Джеймс Дийн и последвалото изоставяне на баща му оказаха голямо влияние върху живота му.

Едва беше на девет, когато майка му почина и баща му беше незаинтересован. Този изгубен поглед на момченце и неговата уязвимост се превърнаха в неговия ключ към звездите. Той беше труден, егоистичен и несигурен ...

Джеймс беше свързан с няколко холивудски звезди, включително Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и Джуди Гарланд.

Портър заяви, че въпреки успеха на Джеймс като актьор, той продължава да бъде „измъчена душа“, тъй като никога не може да премине покрай своите „вътрешни демони“.

Той ще се изкачи една минута, следващата - надолу. Беше неудобно в собствената си кожа.

Джеймс Дийн и баща му не успяха да възстановят връзката си, тъй като баща му не одобри избора на кариера на Джеймс.

Докато постига успех, актьорът се интересува от автомобили и автомобилни състезания, които в крайна сметка приключват живота му.

Смъртта на Джеймс Дийн

През 1955 г. актьорът почина на 24-годишна възраст. Той беше убит при автомобилна катастрофа, когато Porsche, което управляваше, удари друго превозно средство на кръстовище.

Според История , само един от филмите на Джеймс, Източно от Едем , беше освободен по време на смъртта му и малко след това, Бунтовник без причина и Гигант отвори. Той имаше няколко второстепенни роли в някои телевизионни сериали.

Младежът наистина беше на път към суперзвездата, когато почина толкова внезапно.

Джеймс Дийн имаше доста трудно детство, без съмнение в това. Той трябваше да се сбогува с родителите си в ранна възраст и той се опитваше да изгради страхотна кариера за себе си. Въпреки че нещата приключиха твърде рано, неговият емблематичен статус все още е добре признат и той завинаги ще бъде легенда в сърцата на мнозина.

Знаменитости
Популярни Публикации