Синът на късния Ед Бирнс Логан е красив мъж, който е наследил добрия облик на баща сиМнозина познават Ед Байнс като Куки или Винс Фонтен, но той просто е бил „татко“ за своето едно и единствено дете, сина Логан. Но как изглежда Логан сега и дали е станал актьор, като баща си?

Ед Бърн имаше много интересен живот. Той успя да премине от парцали към богатство, след като започна успешна кариера във филмите. Игра на Kookie в 77 Сънсет лента го направи известен и изобразявайки Винс Фонтен през емблематичен мюзикъл Грес се превърна в бижуто на кариерата му. Но кой е синът на Ед Бирнс?Ед Байнс и синът му

През 1962 г. Бирнс завърза възела с колега актриса Аса Мейнър. Двамата бяха женени 9 години и посрещнаха едно-единственото си дете, Логан Байнс.

Логан наследи неоспоримия чар и красивост на баща си, така че няма изненада, че той реши да сподели добрия си външен вид с останалия свят. Но той не последва кариерата на родителите си.Вместо това Бирнес младши учи право и става адвокат по съдебни и съдебни процеси. Няколко години по-късно той откри различна страст - излъчване .Логън работи като водещ за редица новинарски програми, както и отразява многобройни събития на червения килим. През 2016 г. той се присъедини към новинарския екип на Fox 11 и работи там 2 години преди да преминете към екипа за новини на KUSI .

Логан Байнс, син на Ед Байнс, има ли семейство? През 2014 г. Логан, който по това време беше на 48 години, предложи брак на приятелката си Меган Рурк, докато двойката празнуваше новогодишната нощ в Париж и тя каза „да“!

Byrnes коментира:

Имах бутилка шампанско Moet в раницата си, а пръстенът от Lux Bond & Green и фойерверките излизаха над главата и бяхме в парка в Лувъра. Бях си помислил кое е най-романтичното място там и това е Париж, така че това беше планът, който направих, за да я помоля да се омъжи за мен.

Това е първият брак за Логан и изглежда, че ще бъде последният. Той и Меган трябва да са пътували заедно много, тъй като телевизионният оператор е известен с любовта си към пътуванията. Освен това той има доста таланти:

  • той е сертифициран ски инструктор;
  • той е професионален водолаз;
  • той е добър в триатлона.

Как може да не ти хареса този човек?

Загубата на баща си

Въпреки че родителите му се разведоха, Логан имаше много близки връзки с известния си баща. Ед почина миналата седмица и опустошителната новина разби сърцето на Логан. Той уважи баща си със сладък пост в Twitter, отбелязвайки, че е загубил „един от най-добрите си приятели“.

За съжаление, Ед няма да се върне и вече няма да гребе косата си в подписа си с хода на Куки. Въпреки това, това не означава, че той ще бъде забравен. Логан винаги ще запази специално място за покойния си баща в сърцето си и ще продължи своето наследство. Сигурни сме, че Бирнс беше изключително горд от невероятните постижения на сина си и ще го наблюдава от небето.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации