„Омъжаването беше най-доброто решение, което някога съм взимал“: „Менталистът“ Саймън Бейкър прелива над съпругата си от две десетилетияСърцето на Саймън Бейкър е взето, докато адът не замръзне. Стипендията на 'Mentalist' е женен за австралийската си съпруга повече от 2 десетилетия, като е родил 3 деца. Наистина се раждате да видите техните подобни на деца!

The Менталист Съпругата на звездата Саймън Бейкър, Ребека Риг, е до него от десетилетия, като му дава най-важното в живота му - три невероятни деца.Ребека Риг също е известна актриса, най-известна с ролите си в австралийския филм, Дебел перка, и американски комедиен драматичен филм, Ели Паркър . Тя и Саймън живеят в Лос Анджелис от 1996 г., преместват се обратно в Сидни през 2005 г. и се завръщат скоро след това, за да пребивават в САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саймън Бейкър (@snappytoes) на 17 юни 2019 г. в 5:59 ч. PDTСаймън Бейкър и Ребека Риг

Златното момче от Австралия и спящата му красавица са заедно от малко повече от две десетилетия. Саймън Бейкър се ожени за съпругата си Ребека Риг през 1996 г., след като през 90-те години беше полуорганизиран от техните приятели.

The Менталист звезда казах че съпругата му е „най-великата жена, с която някой мъж някога би могъл да се надява да създаде живот“, и да се ожени за нея „беше най-доброто решение, което някога съм взел“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саймън Бейкър (@snappytoes) на 2 октомври 2016 г. в 18:31 ч. PDT

Саймън Бейкър каза ХОРА той и съпругата му не обичат да поддържат нещата спонтанни във всичко.Когато оказваме прекален натиск върху нещо, всичко става леко подрязано и ние не се чувстваме като себе си. И мисля, че най-важното в нашите отношения е, че и двамата сме в състояние да бъдем себе си. Мисля, че това е може би най-важното в повечето връзки, нали?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саймън Бейкър (@snappytoes) на 9 септември 2017 г. в 14:29 ч. PDT

Децата на Саймън Бейкър

Семейството е най-важно за първите Менталист актьор. Саймън Бейкър е практически баща на дъщеря Стела и двама сина, Клод и Хари. Той нарича децата си основната си „гордост и радост“ и разказва колко значимо за него е „да ги вижда щастливи и да растат, за да бъдат хора, които имат добър поглед към живота“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от САМО ФЕН (@simonbakerportugal) на 29 юли 2019 г. в 5:36 ч. PDT

Въпреки че децата на Ребека Риг и Саймън Бейкър живеят в САЩ, гордите родители насаждат австралийско наследство в своите родителски подходи.

Всички мои деца обичат Австралия и разбират достатъчно културата там, за да могат да се плъзгат назад и напред без проблем. Очевидно чувството за хумор в моето домакинство по начина, по който подхождаме към нещата, много прилича на Австралия. Ние подхождаме към нещата по много прав начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от САМО ФЕН (@simonbakerportugal) на 26 юли 2017 г. в 11:09 ч. PDT

Ребека Риг и Саймън Бейкър са в много отношения с други знаменитости, Никол Кидман и Наоми Уотс . Всъщност двете прекрасни жени са куми на децата си. Те редовно поддържат връзка и прекарват качествено време заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саймън Бейкър (@snappytoes) на 7 октомври 2019 г. в 3:31 ч. PDT

The Менталист звездата не може да си представи живота си без най-скъпото си семейство. Саймън Бейкър е на Cloud Nine, когато е около съпругата си Ребека Риг и когато вижда трите им деца здрави, щастливи и в безопасност.

Знаменитости Двойки знаменитости Деца Семейство Любовна история
Популярни Публикации