Вдовицата на Ники Лауда и майка на 2-те му малки деца му дариха бъбрек 8 месеца след срещата имНики Лауда е оцелял от последната си съпруга, която е с 30 години по-малка от него, и техните близнаци. Всъщност тя беше тази, която му дари бъбрек. Научете повече подробности!

Ники Лауда почина на 70-годишна възраст, по-малко от година след претърпяна белодробна трансплантация. Семейството уведоми, че австрийската Формула 1 си отиде 'спокойно' в съня си. Той е оцелял от последната си съпруга и петте си деца като цяло.Преди погребението на Лауда през май 2019 г., неговата вдовица, която е с 30 години по-млада от него, постави легендарна състезателна каска над ковчега си, за да отбележи изключителната си кариера и да се завърне в автомобилното състезание, след като беше изгорена при катастрофа през 1976 г.

Ники ЛаудаГети изображения / Идеално изображение

Съпругата и децата на Ники Лауда

Ники Лауда не искаше да се жени отново след развода си с Марлене Кнаус, но когато срещна втората си съпруга Биргит Вецингер, всичко се промени.

В интервю от 2017 г. с В дълбочина с Греъм Бенсингър , легендата на F1 разкри, че Биргит е преминала тест като донор на бъбреци и е дарила своя орган на съпруга си само 8 месеца след като са се познали.Ники ЛаудаГети изображения / Идеално изображение

Ники и Биргит се ожениха три години след като тя даде бъбрека си, през 2008 г. И година по-късно стюардесата роди близнаци. Въодушевената двойка на име син Макс и дъщеря Миа. По време на раждането Лауда беше вече на 60 години.Той бързо успокоен публично той можеше да бъде баща нормално и възрастта му не беше пречка.

Годен съм и още не съм старчески. Аз съм щастлив.

Лауда също разказа Daily Star че всеки родител трябва да се радва на момента на посрещане на дете, независимо от възрастта.

Какъв съвет трябва да дам на господа, които стават бащи за първи път или отново? Мога само да кажа наслаждавайте се. Всеки ден. Защото нещо толкова красиво като това едва ли ще преживеете отново.

Ники ЛаудаГети изображения / Идеално изображение

Семейството на Ники Лауда

Родената във Виен звезда беше най-великият семеен човек. Освен вдовицата си Биргит и техните близнаци, Ники Лауда е баща на още три деца от две различни жени:

  • Съпруга №1 Марлене Кнаус: син Матиас, който също е състезател, и друг син Лукас, който е мениджър на Матиас.
  • Господарка: за нея не се знае нищо, но той роди син Кристоф , което е довело до развода му с Марлен.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от mathiaslauda (@mathiaslauda) на 1 юли 2018 г. в 11:33 ч. PDT

Трикратният световен шампион несъмнено беше един от най-забележителните личности в австрийската и световната история. Въпреки че вече не е със семейството и приятелите си, той е запомнен от толкова много хора. Ники Лауда е постигнал върховете сам и не спира да преследва мечтите си, заедно с това да обича Биргит и да възпитава Макс и Миа прилично.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации