„Страстта на Христос“: Джим Кавиезел говори за своя опит, докато снима филма- 'Страстта на Христос': Джим Кавиезел говори за своя опит по време на снимките на филма - Знаменитости - Fabiosa

Филмът на Мел Гибсън „Страстите Христови“ се справя наистина добре, откакто излезе преди около 13 години. Той получи доста голям брой награди, а именно наградата на People’s Choice за любима драма през 2005 г. и наградата за сателит за най-добър режисьор през същата година.За успеха на филма обаче може да се говори много повече, отколкото повечето хора са наясно.

gettyimages

Свидетелството на Джим Кавиезел

Да играеш ролята на Исус не е лесна задача. Така че, очевидно е, че Джим Кавиезел е преживял много трудни времена.

Откакто изигра ролята на Исус Христос във филма, Джим даде няколко интервюта и един въпрос продължаваше да излиза „W шапка отне ли ви да се подготвите за ролята? ”.В своя отговор той непрекъснато разказваше колко трябва да вложи, за да превърне филма в реалност. След като трябваше да научи езика, да се справи със суровите метеорологични условия и дори да изпита физическия удар върху тялото си, той премина през всичко това.

gettyimagesТой каза на Дейв Купър, че ако филмът е заснет в контролиран комплект, хората нямаше да видят представлението. Това наистина беше раждане с болка.

Той добави, че в процеса на снимките дори е отделил рамото си заради 130-килограмовия кръст, който е носил. Скоро той се озовал да пита Бог:

Здравей Боже, опитваме се да направим филм тук. Аз съм актьор; Просто актьор тук. Оставяте дявола или каквото и да е да ни унищожи.

gettyimages

Джим каза, че най-голямата му цел и решителност е:

Не искам хората да ме виждат, искам и те да виждат Исус.

Той се разболя, загуби около 42 килограма, белите му дробове се напълниха с течности и продължи да повръща, но не се отказа от ролята.

'Страстите Христови'

Независимо дали жертвата, която той е направил по време на снимките на филма, или ръката на Бог, която е попаднала върху него поради посланието, което носи, „Страстите Христови“ имаше голям успех.

Той влезе в историята като най-касовият независим филм за всички времена, като събра над 611 милиона долара продажби преди билети. И направи над милиард долара продажби по целия свят.

gettyimages

„Страстите Христови“ беше номиниран и за „Най-добрата музикална оригинална партитура“ във филм на Оскарите.

3 важни цитата от „Страстите Христови“

Чували сте, че се казва, че ще обичате ближния си и ще мразите врага си. Но аз ви казвам, обичайте враговете си и се молете за тези, които ви преследват. Защото, ако обичате само тези, които ви обичат, каква награда има в това? - Исусе

Никой мъж не може да понесе това бреме, казвам ви. Прекалено е тежък. Спасяването на душите им е твърде скъпо. Никой. Някога. Не никога. - Сатана

Аз съм добрият пастир. Полагам живота си за овцете Си. Никой не ми отнема живота, но аз го полагам по собствено желание. Имам властта да го определя и силата да го взема отново. Тази заповед е от моя Баща. - Исусе

Гледали ли сте филма вече? Коя беше любимата ви сцена там? Познавате ли някой, който се е обърнал, гледайки го? Разкажете ни за това в коментарите по-долу. Междувременно можете да гледате пълното интервю с Джим Кавиезел.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мел Гибсън направи пазаруване за Деня на благодарността с Розалинд Рос, неговата приятелка

Популярни Публикации