Питър Търнър се отваря за трагична любовна връзка с холивудската звезда, Глория Грахам- Питър Търнър се отваря за трагична любовна връзка с холивудската звезда, Глория Грахам - Знаменитости - Фабиоза

През 1978 г. тя избледнява Холивудска звезда на 54 години,наслаждавайки се на остатъците от нейната слава и мъчейки се да си намери актьорска работа. Той беше начало26-годишенактьор от Ливърпул.Въпреки почти 30-годишната разлика във възрастта, Глория Грахам, „тартата със сърце“ на Това е прекрасен живот и Оклахома! , а Питър Търнър се влюби, но романът им завърши със смъртта на актрисата.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовната история на Лорън Бакол и Хъмфри Богарт: От мигновеното привличане до афера, довела до прекрасен брак

Глория Греъм почина от рак, когато беше на 57 години. Търнър разказа, че те са се запознали по време на британска сценична продукция през 1978 г.

gettyimagesТой обясни:

Това беше най-прекрасната връзка. Това промени живота ми неимоверно и резонира с мен дори сега.

Преди да се срещне с Питър, Глория се е сблъскала с много трудности с любов. Тя вече имаше четири неуспешни брака, включително с режисьора Никълъс Рей и сина му Тони Рей.Холивудският репортер разкри скандалната история за това, как се предполага, че Никълъс е хванал Грахам в леглото с 13-годишния му син Тони от първия му брак. Съобщава се, че това е довело до прекратяване на брака през 1952 г. Списанието също така добавя, че актрисата се омъжва за Тони девет години по-късно и те имат две деца. Те се развеждат през 1974 година.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: JFKАфери: Какво знаеше Джаки и как двойката оцеля след бурята

В последните си години Глория се съсредоточи върху отглеждането на децата си далеч от Холивуд и работата, фокусирайки се върху телевизия и британски театър.

gettyimages

Търнър размисли върху скандала:

Това й засегна голямото време и не мисля, че е преживяла нещо. Но тя беше смела, смела и продължи да се опитва да работи като актриса ... Идеята за любов много й означаваше. Тя ми написа прекрасно писмо, в което се казваше: „В този живот, когато умрем, е важно само да обичаш“.

Според Closer Weekly Греъм и Търнър са били заедно повече от три години. И когато актрисата беше диагностицирана с терминален рак на гърдата, тя остана с Търнър в Ливърпул. По-рано беше съобщено, че тя е починала в болница „Сейнт Винсент“ в Манхатън, след като е пристигнала на търговски полет от Лондон.

Любовната им история, която британският писател и режисьор изобрази в мемоарите си „Филмовите звезди не умират в Ливърпул“, е превърната във филм със същото заглавие. В него участва номинираната за Оскар актриса Анет Бенинг като Grahame.

Търнър каза, че Греъм ще бъде отличен и горд от филма, защото може да помогне на публиката да разбере коя всъщност е тя.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Никога не беше точното време: Сърцераздирателната любовна история на Джеймс Стюарт и Маргарет Сулаван

Популярни Публикации