Джон Дерек беше горд баща на две красиви деца и дъщеря му Шон върви по неговите стъпкиНай-новите новини Джон Дерек беше горд баща на две красиви деца и дъщеря му Шон върви по стъпките му във Фабиоза

Джон Дерек е американски актьор, режисьор и фотограф. Той е известен най-вече с това, че се жени за бляскави актриси и започва кариерата на последната си съпруга Бо Дерек.

Талантливият актьор се появи в няколко филма като Почукайте на всяка врата, всички мъже на краля, и Измамници от гората Шерууд. Умира от сърдечно-съдови заболявания на 71-годишна възраст.

Красивите му деца

Джон беше женен за родената в Русия американска актриса Пати Берс-Дерек-Линдли. Тя беше известна като първата от великолепните му съпруги. Те се срещнаха, когато Пати се премести в САЩ. По време на 9-годишния си брак двойката има две деца - Ръсел Андре Дерек и Шон Катрин Дерек.Къде са децата на Джон?

Първото дете на Джон, Ръсел, е родено със сериозни здравословни проблеми. По-късно той беше ранен тежко при катастрофа с мотоциклет и стана квадриплегик - парализиран от гърдите надолу. Умира през 1999 г., година след като баща му почина.Междувременно дъщеря му Шон е успешен писател. Започва писателската си кариера като фоторепортер. Въпреки че е автор на две книги, Шон има страст към класиката и анимацията.

Тя прекара няколко сезона като писател / редактор на истории в поредицата Hanna-Barbera, Смърфовете и Warner Brothers анимация на Батман Веднъж талантливата писателка, която спечели няколко награди, публикува книга за баща си.

Какъвто бащата - такава дъщерята

Може да се каже, че Шон е следвал стъпките на баща си в развлекателната индустрия и е наследил големия му талант. Третата съпруга на Джон, Линда Евънс, определи Шон като творчески гений точно като баща си.

Освен талантлив актьор, Джон беше всеотдаен баща на две деца и Шон все още много му липсва!

Популярни Публикации