Дъщерята на Филисия Рашад е известна звезда от Бродуей и тя наследи красотата на мамаИзглежда, че дъщерята на Филисия Рашад Кондола е наследила таланта и красотата на майката.

Емблематичната Филисия Рашад успя не само да изгради успешна актьорска кариера, но и да отгледа талантливи деца.Семейство

Актрисата, известна най-вече с това, че играе Клер Хакстабъл в сериала на NBC The Cosby Show е майка на две деца : син Уилям Ланселот Боулс III и дъщеря Кондола Филея Рашад.

Тя беше омъжена три пъти: с Ахмад Рашад, Виктор Уилис и Уилям Ланселот Боулс-младши. Разбира се, не беше лесно да се съчетаят семейния живот и кариерата, но изглежда, че тя си свърши добре работата.

Филисия РашадГети изображения / Идеално изображениеДъщеря Кондола

Изглежда, че дъщерята на Филисия Рашад Кондола е наследила таланта и красотата на майката. Тя вече е звезда от Бродуей!

Филисия РашадГети изображения / Идеално изображениеКондола стъпи в актьорската сфера докато се представя в Съсипан , който по-късно е номиниран за наградата Пулицър.

Филисия РашадГети изображения / Идеално изображение

Това беше добро начало и тя вече не можеше да си представи живота си, без да е актриса и да не играе на Бродуей.

Филисия РашадГети изображения / Идеално изображение

Тя наистина има страхотни гени!

Кондола също е номиниран за Тони. Тя беше номинирана за ролите си в Бродуей в:

  • Stick Fly
  • Пътуването до Щедро
  • Къща за кукли, част 2
  • Свети Йоан

Филисия РашадГети изображения / Идеално изображение

Горда майка

Филисия Рашад е много горда с дъщеря си и не крие това чувство от никого. Нещо повече, тя продължава да го повтаря отново и отново по време на своите интервюта. Филисия казва, че е така зашеметен от представленията на дъщерята на Бродуей .


Кондола веднъж разкри, че легендарната й майка е вдъхновение за изпълнение на всички нейни мечти. Филисия Рашад беше модел за подражание на дъщеря си и успя да я възпита като добър човек и изключителна актриса. Кондола наистина е наследила таланта, красотата и най-добрите черти на майка си. Въпреки че Кондола вече е пораснала, тя все още е близка с емблематичната си майка, която винаги я подкрепя, независимо от всичко.

Знаменитости
Популярни Публикации